امیدوارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 درصد پورسانت قبوله؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 درصد پورسانت قبوله؟ (sm120)
فکر کن پیشکسوت های آینده کی باشن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اگر فروشگاه ساز بهتری هم هست یه پرس و جو بکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خبر از تو (sm50)
جز تو کی میتونست از من
همه دنیا رو بگیره(sm50)
پس منم عمیقن ازت متشکرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)البته متنش مهم بود با اونش کاری ندارم (sm120)نقل قول:
(sm81)(sm81)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما جون بخواه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان به جای ما (sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر مرتضی پاشایی هم خواننده شده. چند وقته دیگه می نویسن: "دانلود آهنگ زیبای اصغر خرطوم بر"،
نامبرده مرحوم پاشایی رو ختنه کرده بوده
(sm50)
(sm50)
فصل مردن واسه من کی میرسه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
بچه ها آهنگ دقیقا کی میاد ؟
شنبه بعدظهر
سه و نیم از شنبه تی وی میزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه اورجینالم نمیدونم (sm120)
بوی عطر نون مادرم پیچیده
مادر زیبایم کی بهت خندیده (sm81)
(sm9)
من از خشم تو پژمردم بهارم کن به لبخندی
چه باشد گر برآری آرزوی آرزومندی
ز گیسویت پریشانم قسم بر نوش لب هایت
تو خود دانی که شیرین تر از اینم نیست سوگندی
تو را مانند گل گفتم ز داغ شرم می سوزم
ز چشم آینه دیدم که تو بر خویش مانندی
تو را با اشک پروردم چه باکم گر نمی دانی
نداند تلخی رنج پدر را هیچ فرزندی
شب و روزی به خود دیدم که دل می لرزد از یادش
شبان گریه خیزی، روزهای ناله پیوندی
به درد خویش می گریم به کار خویش می خندم
اگر بر چهره ام دیدی پس از هر اشک لبخندی
به زیر سقف مینایی ندارم رنج تنهایی
که دارم عالمی شب ها به یاد یار دلبندی
زمستان جوانمردیست درد خویش پنهان کن
که هرگز بر نیاید ز آستین دست سخامندی
خوشا وقت سبکباری که از ملک جهان دارد
رفیقی خواب امنی لقمه نانی روح خرسندی
مهدی سهیلی
(sm27)
بهار نزدیکه(sm189)
(sm70)این احسان غیبی 9 - 10 سال پیش(قبل خوانندگیش) مدیر تبلیغات رسانه ای محسن بوده؟ ظاهرا همونه
(sm120)قسمت پنجم
ماجرای درگیری بهنوش بختیاری و امیر تتلو بر سر تعداد فالوئرهایشان در اینستاگرام است.تتلو مدعی شد بهنوش بختیاری لایک خریده تا به رکورد او برسد.
مهناز افشار : به همسرم می گویم اسم دخترمان را چه بگذاریم و او میگوید اجازه بدهیم خودش چهار پنج ساله که شد اسمش را انتخاب کند.
(sm2)
(sm171)
اهنگ کی میاد؟ این حرفا نون و اب نمیشه(sm59)
گفتم این عید به دیدار خودم هم بروم ...
(sm50)
احسان علیخانی برنامه نداره(sm98)
دوستان کسی خبر نداره نسخه اورجینال آهنگ بید بی مجنون کی پخش میشه؟؟؟
چیز لق علیخانی تو کف اهنگ محسن هستیم(sm59)
اجراشو خیلی دوس داشتم (sm50)
ترکیدم از خنده(sm2)
همزمان با پخش از شبکه خانگینقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ بهار نارنج ویژه تحویل سال 1394 19:00
این برنامه علیخانیه دیگه