صابر با خودت مهمون آوردی (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر با خودت مهمون آوردی (sm77)
شدن 12 تا
بلی ، بچّه های وزارت هستن . . . (sm74)
ولی عجب عکسی یِ سهی . . . (sm50)
در نگاه اوّل فکر می کنی بازو هاش لختن و روشون تتو شده یه چیزایی . . . (sm50)
آره صف یه نفره...میگم گشادیم میاد برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل متال استار های زن . . . (sm74)
مو هاش هم که می کند به عبارتی ، راک اند رولِ دهه ی 50 میلادی . . . (sm50)
تحلیل با صابر دیوث . . . (sm59)
50 میلادی یعنی 50 تا میلاد داشتن میلاد !؟ (sm50)
صابر اومد مهمونا زیاد شدن
یه مزرعه گل هم کم میووردن . . . (sm74)(sm59)(sm74)
برم کلّه مو ، بِلَم . . . (sm155)
(sm176)
(sm27)
آخیش...
(sm27)
- (sm50)
فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چه فاییده داره اغلب اینایی که ترک میکنن دوباره شروع میکنن ... اونایی هم که ترک میکنن عقده ای میشن و رها شده در خیابون ... خوبه یه گرایش روانپزشکی فقط مخصوص اعتیاد بزنن که کامل تحت پوشش قرار بده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فضای مجازی هم در امان نیست از دست اینا ... انگار فضای مجازی باعث میشه فراموش کنن کی بودن و کی هستن ...
طرف رو دیدم ترک کرده انگار طلب باباشو میخواد از ملت بگیره (sm120) خب تو که کمپ میزنی باید به فکر بعدشم باشی که طرف رها میشه تو اجتماع و کسی آدم حسابش نمیکنه بهش کار نمیدن ... خب همین میشه که دوباره میرن سراغ مواد ... هم خودش هم خانوادش هم ملت آزار میبینن ...
(sm128)(sm128)(sm128)
(sm74)(sm74)(sm74)
(sm50)
اصلا به من چه این همه چشمای تو قشنگ بود (sm81)(sm50)
(sm1) امروز رفتم بیرون یکیو دیدم چی بود کی بود خدا (sm74)
(sm81)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن باید می دیدی . تو یه لحظه به م نگاه کردیم . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ج.ق بزن درست میشی
اصلا به تو چهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا به من چه که چقدر کونی هستی (sm2)
انجمن داره به +18 میشه داره روز به روز خطرناک تر میشه (sm80)
کوکوی دو شب مانده، از آن مانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کپی پدرخوانده، از آن ما
خلقت ناخوانده، از آن ما
کپی پدرخوانده، از آن ما
دولت شرمنده، از آن ما
کلفتی پرونده، از آن ما
ملیپوش بازنده، از آن ما
دولت شرمنده، از آن ما
انتقاد سازنده، از آن ما
شااااااید که آینده از آن ما ... (sm50)
به خدا و پیغبر الکی ... (sm50)
(sm142)(sm10)(sm10)
شیلترینگ سایت تمومی نداره...!(sm142)
تقصیر من نیست که واسه کسی دوست داشتنی نیستم و کسی هم منو یادش نمیاد ،
تقصیر من نیست اگه اونجایی که من نیستم به بقیه بیشتر خوش میگذره ... (sm27)
(sm50)
(sm50)
بارون (sm50)