چاکر جوکر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چاکر جوکر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش مهديييييي
خييييلي مخاصييييمممم (sm19)(sm19)
كجايي بابا
پيام دادم يه بار جواب ندادي (sm25)
ببار برايم
ساعت چشم هايم عجيب با ساعت ِ ابرها كوك است
عقربه هايي خلاف مسير ِ زندگي
كه بهم نميرسند و فقط جفت ِ هم ميشوند
(sm74)
اشك هايت همان آب حياتيست
كه خضر نوشيد و هنوز
در به در
جاودانگيست(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر بديد لطفا (sm51)
نميگم كه حتما همه چيزي گوش ميدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اينه كه اگه قرار باشه چيزي نداشته باشم گوش ميدم.اگه با ارشيوي كه من دارم عمرا همچين چيزي پيش بياد
ولي دركل من از چارتار خوشم مياد ميخواين بيان منو دار بزنيد؟ بياين بزنيد(sm2)
من نظرم با نظره اشترم يكيه هرچي اون بگه(sm2)نقل قول:
بكر و جاري (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)