چهره نوستالژيكي هم داشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حياتي نميخواد ول كنه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چهره نوستالژيكي هم داشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حياتي نميخواد ول كنه؟؟
باران که میبارد تو در راهی
از دشت شب تا باغ بیداری
ازعطر عشق و آشتی لبریز
با ابر و آب و آسمان جاری
(sm2) نظرتان درباره موسیقی سال ۹۳ چیست؟ آیا آلبومی بود که نظرت را جلب کرده باشد؟
اگر از آلبوم بابک جهانبخش تعریف کنم چون آلبومی بوده که خودم هم در آن کار کردم یکم صحیح نیست. ولی در کل فکر می کنم که امسال آن آلبومی که خیلی مردم ازآن استقبال کنند به صورت گسترده وجود نداشته! تا اینجا پرفروش ترین آلبوم، آلبوم بابک جهانبخش بوده است.
ممر امشب که نمیاد اهنگ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره با این جدیدا قابل قیاس نبود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم برنامه داره خبر مرگ این عاقارم بده بعد تو اوج بکشه کنار (sm120)
چه بارون قشنگیه(sm50)
حافظیه رو برا تحویل سال بستن ملت برن شاهچراغ (sm2)(sm3)
(sm2)
هر کاری بگی از این دیوصا بر میاد (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مغزم داریم اونجا ؟؟(sm30)
(sm30)
مشکلات معیشتی (sm2)
نمیشد اهنگ امشب میدادن بیرون اخه ساعت 3 بعد از ظهر چیه اخههه........
(sm120)نقل قول:
ما که محرومیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Invoker ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۳:۰۱ نقل قول پا بوس امام رضا:یک قطره ادرار استاد ابراهیم حاتمی کیا می ارزه به صد تا کارگردان کثیف و یهودی هالیوود مثل اسپیلبرگ اسکورسیزی کریستوفر نولان کلینت ایستوود و ... تف بر قبر هر کسی که یهودی است .
(sm120)اول باید از تی وی پخش بشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این موضوع در حالی اتفاق افتاده است که نیازهای داخل کشور به روحانی را نمی توانیم تأمین کنیم، (sm77)(sm2)نقل قول:
(sm169)
پاپ راک سبک مادر!(sm50)
(sm77)
(sm120)امسال چقد بخندیم به ببعی سال گوسفندم هس
این بهادر اسکل هنوز اعلام نکرده اهنگی کی میاد ؟
مادر رییسجمهور درگذشت
همزمان با پخش آهنگ از تی وی
(sm2)
ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﯾﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﺰﻧﻢ ﺍﺳﻤﺸﻮ ﺑﺬﺍﺭﻡ " ﺍﯾﻨﻮ"
ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺗﺒﻠﯿﻐﺸﻮ ﺑﮑﻨﻢ :
ﺩﺧﺘﺮ : ﻣﻦ ﮔﺸﻨﻤﻪ ، ﭼﯽ ﺑﺨﻮﺭﻡ ؟
ﭘﺴﺮ : ﺑﯿﺎ ﺍﯾﻨـــﻮ ﺑـــﺨﻮﺭ
ﺑﻌﺪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﭙﺮﻡ ﻭﺳﻂ ﮐﺎﺩﺭ ﻭ ﺑﮕﻢ : ﻫﻤﺘﻮﻥ ﺑﯿﺎﯾﺪ "ﺍﯾــــﻨﻮ" ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ
(sm74) بیچاره حسن اقا دم عیدی
(sm2)این چرا ادم نمیشه
سلام و ارادت
تا همین الان (ساعت 3:30) بیدار موندم تا یک کار شاد و خاص رو واستون آماده کنم (به اسم قیافه میگیری) و امیدوارم اوقات شادی رو با این کار سپری کنید
عبدلی
الان میان ربطش میدن اهنگ محسن رو (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm120)محسن بیاد فیسش بنویسه این اهنگو تقدیم میکنم به رییس جمهور
کلاس داره (sm2)
(sm120)
این یوزرت به چه مناسبته امین(sm120)
تو ترنسلیت انداختم این چی بود (sm2)
بیاد منت هم بزاره بگه کار رو 24 ساعته به عشق حسن ساختم(sm2)
اجرای زندهی قطعه ی «صنما» (از موسیقی فیلم آرایش غلیظ)
به مناسبت ثبت جهانی نوروز
پاریس؛ سازمان یونسکو
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فیلم معروفا همش اومد ؟
اپراتور تعرفه جدید پیامک همراه اول
ارسال پیامک با سیم کارت دائمی: فارسی ۹۹ ریال و لاتین ۲۳۲ ریال ارسال پیامک با سیم کارت اعتباری: فارسی ۱۱۶ ریال و لاتین ۲۷۶ ریال ایرانسل
ارسال پیامک با سیم کارت دائمی: فارسی ۱۱۰ ریال و لاتین ۱۷۰ ریال ارسال پیامک با سیم کارت اعتباری: فارسی ۱۱۰ ریال و لاتین ۱۷۰ ریال
رایتل
ارسال پیامک با سیم کارت دائمی: فارسی ۹۹ ریال و لاتین ۲۳۰ ریال ارسال پیامک با سیم کارت اعتباری: فارسی ۹۹ ریال و لاتین ۲۳۰ ریال
تالیا
ارسال پیامک با سیم کارت اعتباری: فارسی ۱۷۰ ریال و لاتین ۱۷۰ ریال
این فیلمای تک تیر انداز آمریکایی و اون هتل بوداپست که تو همه چی نامزد بودن هنوز نیومدن چرا (sm98)
من موندم چطور به هانس زیمر اسکارو ندادن.. دیگه باید چیکار می کرد (sm3)
بوداپست خیلی وقته اومده
ها گفتم یکی مونده سرباز