تموم شد مقدماتیش ، محسن رفت فینالنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تموم شد مقدماتیش ، محسن رفت فینالنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اینکه هنرمند بوده طرف شکی نیس اما توماسو قشنگ در نیاورده(sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) حاج مهدی کو راستی ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور آهنگ ژولیت رو دادم بکشه(sm120) ینی عالی میشه ها(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس هیچی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقن ، بعید نیست (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین بار در جاده چالوس روئیت شده داشته نذری میداده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توماس تنهارو بده خوشتیپ تره(sm2)نقل قول:
دوشیزه ی مُزلّفّه ی تُخس تُخمِ جن
یونانِ مات و مبهوت از غیبتِ هلن.
پاریسه ی جوانیِ لندن خراب تو!
دوشیزوفرنیِ مثلن مبتلا به من
تندیسه ی ظنین به مضامین اهل فن
چشمان سگ سلیطه ی حاضرجواب تو!
ای مارِ خُفته بر دَمَرآبادِ غاشیه
متنِ به فاک رفته ی اسناد فَکّه ات ..
سرگیجه های سر زده از سمت حاشیه
چشمانِ ماده شِمرِتو کِی حمله میکنند
براین حسینِ منزویِ خفته در دلم
ای سگ به روحِ بختِ من از انتخاب ِتو
.
.
.
(sm50)
نظر من کاملا برعکسه ، دیتر خوب در نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]