خسته نباشین دوستان
یه ویدیوی چند ثانیه ای با کیفیت 4320P 8K UHD واسه تست میخوام
یوتیوب حداکثر 4K داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشین دوستان
یه ویدیوی چند ثانیه ای با کیفیت 4320P 8K UHD واسه تست میخوام
یوتیوب حداکثر 4K داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)
(sm77)
مگه مانیتورشُ داری؟ (sm70) کلا تا اونجایی که من میدونم با کیفیت ترین مانیتوری که تا حالا ساخته شده، مانیتور iMac 5k که از اسمشم مشخصه کیفیت 5k ساپورت میکنه (sm169)
میخوام رو tv تست کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب باید tv شو داشته باشی، الان کدوم مدل تی وی هست که این کیفیتُ پشتیبانی کنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا تلویزیوناش 19 میلیونه ها
همون 19 میلیونیه مدل و مارکشُ بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن یادم نیست یه سری تو جمهوری از نمایندگی سامسونگ پرسیدم این قیمتو گفت تلویزیونشم اونجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان سایت همه تولید کننده های بزرگ تلویزیونو چک کردم، بهترین تی وی که تولید کردن 4k بوده، حالا چطور میشه 8k تو بازار ایران باشه؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه هنوز کیفیت 4k توی دنیا هم به عنوان استاندارد عمومی اعلام نشده... منظورم اینه که فیلمهایی هم که تولید و عرضه بلوری میشه کیفیت 4k ندارن... کیفیت 4k فقط توی بعضی سینماها (اون هم نه همشون) و بعضی پخش های ماهواره ای (مثل جام جهانی) استفاده میشه و بس... تو ایران که خدا رو شکر کیفیت full hd با بیت ریت بالای 10 مگ به سختی گیر میاد چه برسه به 4k !!