این فن آقای خواجه امیری است یا فقط داد میزند ؟
سلام دوستان یه سوال همیشه برام وجود داشته اونم اینه که احسان خواجه امیری اینجور خوندنش یه سبکی از تلفیق سنتی هست و مهارت زیادی میخواد یا فقط داد میزنه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از استاد های موسیقی میگفت صداش قدرت زیاده داره خب قبول اما این قدرت زیاد فقط داد زدنه یا چهچحه هم دیده میشه ؟
چون من خودم که آماتورم وقتی میخوام صدام یه لرزشی توش بیوفته سرمو تکون میدم که این فک نکنم درست باشه اما احسان هم وقتی میره تو اوج
۱- میکروفون رو زیاد عقب جلو میکنه که این خودش کلی تنش تو صدا ایجاد میکنه خوبه اما مهارت حنجره نیست
۲ - دهنش باز میشه کامل مشخصه که داد میزنه یه عزیزی هم میگفت از بس آهنگاش سخته کسی دیگه هم باشه ریپ میزنه تنها راه خوندنش همینه
لطفا حتما این ویدیو که اجرای زنده آهنگ من و به حال من رها نکن تو که برای من همه کسی هست رو ببینید و نظر کارشناسی خودتون رو بگید تا منم آگاه بشم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته :
درضمن من از طرفدارای احسانم البته فقط تو موزیکاش نه اجرای زندش
اولین بار که کنسرتش رفته همین آهنگ رو اجرا کرد جدا داشتیم از خنده میمردیم فکر کردیم رو فرم نیست !
بعد که اومدم ویدیو های کنسرتشو تو نت دیدم فهمیدم کلا این همیشه همینجوری میخونه !