سلام دوستان عزیزم اگه دوست داشتین و مایل بودین در این تاپیک دلیل انتخاب نام کاربریتون رو بگید.
اول از خودم شروع میکنم صادق که اسمم هست 92 هم سال تولدم به میلادی حالا نوبت شماست(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیزم اگه دوست داشتین و مایل بودین در این تاپیک دلیل انتخاب نام کاربریتون رو بگید.
اول از خودم شروع میکنم صادق که اسمم هست 92 هم سال تولدم به میلادی حالا نوبت شماست(sm127)
منم خودم هستم، صافــــ و ســـاده....(sm59)
اصلا هم دوست ندارم چیزی باشم که نیستم ×
احسنت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از آهنگای گروه آریانه (sm10) (sm70)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران اسممه (sm181)
(sm10)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو ربطی نداره (sm70)
تنديس يه يادگاريه يه يادآوريه از اشخاص دوست داشتني( منم كه دوستداشتني )(sm59)... m هم اول اسممه (sm10)
پست های خودت را پاک کن، بزار همه که معرفی می کنند پش سر هم باشن ، منم هم پاکشون می کنم الکی هاش رانقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا می تونی هر کسی گفت ، کپی کنی ببری پست اول ویرایش کنی و بنویسی و جذاب ترش کنی (sm10)