[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm77)
- تاپیک مخصوص کلیپ زدم
(sm2)(sm30)(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان رفتم ديدم ممنون كه گفتي (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند ياد بگير ازش (sm30)(sm30)(sm30)
(sm25)من نمیگم که تاپیک منو ببین میگم کلیپتو اونجا قرار بده(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب عید میشینن کادو باز میکنن (sm2)
این 5 6سالشه ها فکر کنم!
کاش مادرش بعدش اینارو یادش بده هی میگه آفرین باریکلا بچه فکر نکنه واقعا درستش همینه (sm25)
(sm93)
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا 2 سالشه براي همين تشويق ميشه ولي خيلي جالبه كه بلافاصله شعر از دهن مادره بيرون نيومده بچه شروع ميكنه به معني كردن شعر (اونم چه معني كردني )(sm30)
بچه 2ساله اینقدیه؟ انقدر کامل میتونه صحبت کنه؟ (sm77) خوبه شما خودت مادری 2تا بچه بزرگ کزذی (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]