باری دیگر با شما هستیم با نظرسنجی هایمان . مثل همیشه امکان انتخاب چند گزینه ای وجود دارد . سوال نظرسنجی هم کاملا واضحه . گزینه ها گذارده شد .
نمایش نسخه قابل چاپ
باری دیگر با شما هستیم با نظرسنجی هایمان . مثل همیشه امکان انتخاب چند گزینه ای وجود دارد . سوال نظرسنجی هم کاملا واضحه . گزینه ها گذارده شد .
این دیگه پرسیدن نداره که عزیزم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو رایتو بده عشقم
رای دادم
پس کو معین؟ بازم که نظرسنجیت ناقص ـه پسر...
معین (sm9)
معینو نوشته بودم تو لیست اولیه موقع وارد کردن جا انداختم . گفتم الان اضاف کنه .
LegenD(sm127)
منظورش رو بد رسونده: یعنی بعد از معین کی بهترین خواننده است؟!4نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاودانه صدای عشق: معین.معین.معین.معین.معین.مع ن.معین.معین.معین.معین.معین. عین.معین.معین.معین.معین.معی ن.معین.معین.معین.معین.معین.م عین.معین.معین.معین.معین.معی 4
عزیزانی که میخوان به معین رای بدن صبر کنن تا امیر بیاد اضاف کنه معینو .
ویگن کشک بود که نیومده ب لیست
(sm3)
بعد میگی چرا انتقاد می کنی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عارف هم نیست (sm59)
جنابعالی نظر سنجی نزار بهتره
بابا خداوکیلی اینا همشون تو لیست بودن جا انداخته شدن . بزارید امیر میاد اوکی میکنه .
سیمین قانم هم نیست (sm59)
فقط "معین"
سلطان بی چون و چرای موزیک پاپ ایران (sm127)
عزیزان همه ی گزینه ها اشافه شدند , عارف , معین و ویگن اضافه شدند
با تشکر از امیر عزیز (sm10)
سیمین کیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزان همه ی گزینه ها اشافه شدند , عارف , معین و ویگن اضافه شدند
داریوش(sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
امید هم نیست
امید هم نمیشناسی (sm59)
فرامرز اصلانی هم نمیشناسی (sm132)
من فریدون فروغی حمیرا دوس داشتم(sm10)
مارتیک ... لیلا فروهر ...اغاسی
امید مگه قبل از انقلاب خونده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتمن دیگه داری زر مفت میزنی , من گزینه ای میزارم که مردم بهش رای بدن , در ضمن اینا بیشتریاشون بعد از انقلاب معروف شدن .
در ضمن محدودیت گزینه هم وجود داره .
(sm81)(sm120)نقل قول:
جانم ممتیر جان ؟ چرا گریه عزیزم ؟ من 30 تا بیشتر گزینه نمیتونم بزارم مشکلت دقیقا چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا اصلا اینجوری نمیشه که باید از بین بهترینها محبوبترینهارو میزاشتی تو نظر سنجی
نه اینکه هر کی قبل از انقلاب خونده تو لیست باشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامطیر(sm81)(sm120)نقل قول:
من مشکلی ندارم.. قاطی کردی باحال بود(sm120)
من رایمو دادم به اسطوره(sm59)
خب کی محبوب نی اینحا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت نکردی چی میگم
از بین بهترینها...محبوبترینها
مثلا محبوبیت معین به اندازه گوگوش نبوده که
در ضمن معین قبل از انقلاب حرفی برای گفتن نداشت
دوستان ناراحت نشنا یه مثال واضح زدم
داداش هر خواننده ای طرفدار خاص خودشو داره من مجبورم همه رو بزارم تا صدای کسی در نیاد . (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ آپ آپ