- (sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صندوقچه بابابزرگت در مياري اين عكسا رو ؟ تعارف نكنا بازم هست رو كن شايد شناسائي شن (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای خیلی باحال گفتی (sm30)(sm30)(sm30)
سلام برو بچ گل
فقط دوتاشون رو شناختم
سمت راست بالا علی پروین و کنارش زنده یاد ناصرخان حجازی
نفر سوم نبود کسی بگه
نه از صندوقچه ننه بزرگم در میارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت کسی نفر سوم رو حدس زد
میریم عکس بعدی(sm81)
جعفر ماقولی، کاظم بورقانی، عمران گوش (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كار خوبي ميكني گريه نكن (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين قوقولي موقوليا فوتباليستن ؟(sm77)
اگه نظرت اینه نه اینا نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر هم خوشی میکنی رو اب بخندی(sm155)
نفر اول از راست علی پروین...نفر دوم از راست ناصر خان حجازی...نفر سوم از راست..و نفر چهارم از راست...
پایینیا هم نفر اول از راست و نفر دوم از راست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrshad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غير از نفر اول از راست بالا و نفر دوم از راست بالا بقيه رو ميشناختما شك داشتم (sm30)(sm30)
نفر سوم جهان پلهوون تختیه (sm70)
لطفا بزرگان ورزش رو تمسخر نکنید(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madou [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm99)
خوبه دیگه..حالا شکت به یقین تبدیل شد..(sm137)نقل قول:
پایین سمت راست فرزان دلجو نیست؟
نه دوست عزیز(sm59)
من که سه نفر نمیبینم ، 6 نفر میبینم ولی ظاهرا عکس واسه خیلی وقت پیشه ، خب ادم یادش نمیاد ....
تمام افراد داخل عکس اشخاص معروفننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم اسم سه نفر رو بگید که خیلی تابلون
نفر سوم نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
عباس معصومییهه(sm115)