سلام دوستان یه چند وقتی میشه که من فایل هامو توی اپلود بوی اپلود میکنم همون طوری که میدونید اگه فایل ها تا 30 روز دانلود نشن خود به خود پاک میشن ایا راهی سراغ دارین که از پاک شدنشون جلو گیری بشه؟(sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان یه چند وقتی میشه که من فایل هامو توی اپلود بوی اپلود میکنم همون طوری که میدونید اگه فایل ها تا 30 روز دانلود نشن خود به خود پاک میشن ایا راهی سراغ دارین که از پاک شدنشون جلو گیری بشه؟(sm93)
اکانتشو بخر(sm77)
راستی عکس یاران کوچولورو حال کردی دیشب(sm30)
مگه اوسکولم(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اونم بعد 90 روز پاک میشه(sm77)
نه پس دکتری پول نداری مطب بزنی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چند وقت پیش یه ترفندی داشت مثل این که فهمیدن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبود؟(sm29)
حجم فایلهات معمولا چقدره؟ چه فرمتی؟
متغیره از یه مگ هست تا یه گیگ!ولی میشه گفت بین 20 تا 50نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمتم اکثرا ,zip ,mp4 , mp3 ,,,,,,,,
راه نداره (sm25) یعنی داره ها ولی هزینه برداره که ارزش نداره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چند روز پیش کاقی بود روی لینک دانلود هر فایل کلیک کنی تا پاک نشه چند روز پیش دیدم دیگه نمیشه باید کل فایل دانلود شه تا تاریخ دانلود جدید ثبت شه ولی قبلا این قضیه فقط برای تعداد دانلود های انجام شده بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]