خسته نباشین دوستان
یه ویدیوی چند ثانیه ای با کیفیت 4320P 8K UHD واسه تست میخوام
یوتیوب حداکثر 4K داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشین دوستان
یه ویدیوی چند ثانیه ای با کیفیت 4320P 8K UHD واسه تست میخوام
یوتیوب حداکثر 4K داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)
(sm77)
مگه مانیتورشُ داری؟ (sm70) کلا تا اونجایی که من میدونم با کیفیت ترین مانیتوری که تا حالا ساخته شده، مانیتور iMac 5k که از اسمشم مشخصه کیفیت 5k ساپورت میکنه (sm169)
میخوام رو tv تست کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب باید tv شو داشته باشی، الان کدوم مدل تی وی هست که این کیفیتُ پشتیبانی کنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا تلویزیوناش 19 میلیونه ها
همون 19 میلیونیه مدل و مارکشُ بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن یادم نیست یه سری تو جمهوری از نمایندگی سامسونگ پرسیدم این قیمتو گفت تلویزیونشم اونجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان سایت همه تولید کننده های بزرگ تلویزیونو چک کردم، بهترین تی وی که تولید کردن 4k بوده، حالا چطور میشه 8k تو بازار ایران باشه؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه هنوز کیفیت 4k توی دنیا هم به عنوان استاندارد عمومی اعلام نشده... منظورم اینه که فیلمهایی هم که تولید و عرضه بلوری میشه کیفیت 4k ندارن... کیفیت 4k فقط توی بعضی سینماها (اون هم نه همشون) و بعضی پخش های ماهواره ای (مثل جام جهانی) استفاده میشه و بس... تو ایران که خدا رو شکر کیفیت full hd با بیت ریت بالای 10 مگ به سختی گیر میاد چه برسه به 4k !!
والا من کجا گفتم 8k (sm77)بعدشم این تلویزیونا به تازگی وارده ایران شدهنقل قول:
اگه دقت کرده باشی تلویزیونم زیاد تبلیغشو میکنه
بعضی فکر میکنن چون ایران جهان سومی تکنولوزی دیر واردش میشه ولی اینطور نیست
به هر حال من با چشم خودم این تلویزیونرو از نزدیک دیدم
خواه باور خواه نباور
خو اسم تاپیک و موضوع تاپیک دقیقا همین 8k هست دیگه (sm25) وگرنه من که روی تلویزیون های uhd 4k بحثی ندارم... تو بازار هم فت و فراوون (sm120)نقل قول:
منظورم این بود که وقتی کمپانی تولید نکرده، اگه توی ایران دیده شده باشه، یعنی تقلبیه، فیکه!!! (sm25)
جوووووووون؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میتونی کیفیتُ حس کنی که توی تلویزیونی دقیقا با همون کیفیت ببینی چون تلویزیون کوچکتر شفافیت و کیفیت اصلی رو نمیتونه نشون بده... مثلا یه تی وی فول اچ دی، حداکثر وضوح و کیفیت فول اچ دی رو میتونی توش درک کنی....
بگی غیر از اینه میزنم دهنمو جر میدما (sm2)
(sm30)نقل قول:
من با اجازت برم ناهار بخورم بیامنقل قول:
منظورمو متوجه نشدی(sm10)
نوش جاننقل قول:
نمیدونم... به هر حال تا حالا همچین پدیده ای ندیدم... چون مثل این میمونه که بخوای فیلم 3d رو روی تلویزیون معمولی ببینی بعد بگی یه خرده بُعدش کمتره (sm59)
الان یه ویدیو با فرمت 3gp رو پلی کن
به صورت پیش فرض کوچیک نشون میده ویدیو رو
وقتی بزرگش میکنی انقدر کیفیتش میاد پایین که دیگه چیزی معلوم نیست
این ربطی به اون نداره...نقل قول:
شما یه ویدیوی 1080p رو بردار رو یه لپ تاپ که حداکثر 1360*768 پشتیبانی میکنه پلی کن، خیلی خوب هم بهت نشون میده ولی هیچوقت نمیتونی اون کیفیتی که یه تی وی 1080p نشونت میبینی تو اون لپ تاپه ببینی!
بله حق با شماست (sm176)نقل قول:
پس با این حساب،اگه ویدیوی 8K رو تو TV 8K کوچیک کنیم از حالت صفحه کاملش کیفیتش بیشتر میشه یا بازم ربطی نداره؟
کیفیتش حسابشو بکن 1080p اصل رو دیدی؟ همون کیفیت رو داره ولی با رزولوشن 8k (sm50)
تا 4k که من با tv بازی BF4 رو بازی کردم اینجوری بود (sm132)
یعنی منی که رزولیشن مانیتورم 1440x900 هستش ویدیوی 4k و 8k هیچ فرقی توش نمیکنه؟(sm54)
از نظر رزولوشن هیچ فرقی نداره... فقط میمونه بیت ریت ویدیویی که اگه مثلا 20 مگ باشه... از اون ور یه 1080 با همون بیت ریت هم داشتی باشی، این دو تا هیچ فرقی حس نمی کنی روی این مانیتور!نقل قول:
کلیپ جدید مجید کاظمی هم 1440p بود که تو رسیور پخش نکرد و فقط تو کامپیوتر بالا آورد (1440 4k هست؟)
نُچ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ربطی نداره... با کوچیک کردن یه مقدار از جزئیاتی که توی فیلم خوب تبدیل نشده یا افت کیفیت داشته به چشم نمیاد، همین... مثلا فرض کن سایه یه آدم یه خرده شطرنجی (خیلی جزئی) شده باشه، توی حالت فول اسکرین به چشم میاد ولی وقتی کوچیک کنی قابل تشخیص نیست، نه اینکه کیفیت بهتر بشه.... فقط قابل تشخیص نیست!نقل قول:
خدا چقدر بگم هنوز تی وی 8k توی بازار نیومده (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
4k=2160Pنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامسونگ 85 اینچ یو.اچ.دی ، 120 میلیون ناقابل (sm74)
پس این 2k هست؟؟(sm98)نقل قول:
اونم uhd 4k ه نه 8k (sm98)نقل قول:
یه چیزی تو همون مایه ها... چون 2k رسمی نیست یعنی همچین اصطلاحی به صورت تجاری ثبت نشدهنقل قول:
آرهنقل قول:
8k اصن وجود نداره
نهنقل قول:
2K = 2048x1080
بالاترین کیفیت موجود
هستش.
8192 × 4608
ای بابا
من که گیج شدم
TV 8K :
(sm176)
من گفتم اومده؟ (sm98)نقل قول:
کیفیت های Full HD یه گوهه فقط رزولوشن ها متفاوت شده ولی بدون افت کیفیت حالا تو بیا 100k رو اصن مقایسه کن (sm120)