دوستان لطفا کمک کنید این نمونه سوالات رو حل کنم به زبان C
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان لطفا کمک کنید این نمونه سوالات رو حل کنم به زبان C
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
(sm120) واقعا اینجا کسی سوادش در این حد هست؟ (sm70)
(sm120) کسی سوادش در این حد هستش؟ (sm120) واقعا از افرادی که این سوال هارو بتونه حل کنه تقدیر میکنم (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که خیلی راحته یه کم بیشتر سعی کن میفهمی
تنبلیم نکن...[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بذار یه ماه از ترمت بگذره بعد سوالاتو بده بقیه حل کنن(sm2)چس ترم(sm176)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوانه (sm2)
(sm120) باو چیزی حالیتون نیست (sm120) الکی زر زر نکنید (sm120)
(sm120) چرت نگو مال دانشگاه سطح 1 کشور هست (sm120) (جدی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یکم راهنمایی کنید تورو خدا (sm74)
خودت مگه نمیگی چیزی نیست زر زر نکنید خودتم حل کن اینا برا ما سخته شوما بلدی حل کن من تنها چیزی که بلدم اینه که یه عدد دریافت و نمایش بده از این قرتی بازیام بلد نیستم در ضمن همینم فقط الگوریتمیشو بلدم(sm2)به ما سی شارپ یاد میدادن(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm120)تو که C شارپ بلدی (sm120) به همون C شارپ بنویس من خودم درستش میکنم (sm70)
بلد بودم یادم رفته دیگه(sm132) درس تخصصی شماس کیونتون باید پاره شه برا ما نیست(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا c بلد بودما ! یه خورده
ولی الان یادم رفته شرمنده
(sm142)مهندسین عزیز حلش کنید (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) تو به هر زبونی بلدی بنویسشنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه !!نقل قول:
n را بگیر!
بر 1و2و3و4و5و6و7و8و9 تقسیم کن تاجایی که answer<1 یا answer=1 .
از بین 1تا 9 پر تکرار ترین را ضرب کن!
حاصل را نمایش بده!!!
حال کردی یانه؟؟؟؟(sm70)
اینطوری بلد بودم!!!
خودت خدایی فهمیدی چی گفتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
آره دیگه من اینجوری بلدم دیگه به این زبون بلدم!!
ما بهش میگیم لرتن پلاس!!!!!( LOR TAN +)
اینا رو دادن خودت حل کنی... عجب دوره زمونه ای شده (sm25)
(sm120) من اینا رو دادم حل کنید دوتا چیزم میگذارید روش تحویلم میدید؟(sm132)
پیام خصوصی برات فرستادم(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]