سلام خوبید شما ؟!(sm120)
من بودجم رو 500 تا فوقش 550 در نظر بگیرید
الان تصمیم گرفتم lg lg70 رو بگیرم d320 که تک سیم کارته هست سیاهش رو تو این رنج گوشی بهتر پیدا میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خوبید شما ؟!(sm120)
من بودجم رو 500 تا فوقش 550 در نظر بگیرید
الان تصمیم گرفتم lg lg70 رو بگیرم d320 که تک سیم کارته هست سیاهش رو تو این رنج گوشی بهتر پیدا میشه؟
دویست دیگه ردیف کن یه هواوی جی 750 بگیر دیگه ...این چکاری میکنی اخه(sm50)
(sm120) نظرم رو nexus 6 بود (sm120) میگن خوبِ
اینا آپدیت اندروید واسشون نمیاد به 5 دیگه عمرا پول بدم واسشون دلم nexus 6 رو میخواهد شاید بگیرمش(sm142) حالا بگذار ببینم این عیبش چیشه بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Windows Phone (sm118)
برو ی لومیا 520 بخر حالشو ببر همم چند تومن میمونه تو جیبت خرجه شیکمت کن(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیرون 300 یا 400 هس الا
اصلا رابطه خوبی باهاش ندارم و نمیگیرم پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا خرید گوشی اینکه چه گوشی از نظر دیگران خوبه اولویتت نباشه
اول ببین کاربرد و استفادت ازش چیه(مثلا دوربین برات مهم و اولویت داره یا اندازه تاچش یا اینکه سرعت پردازندش یا حتی باطریشو...)(البته سیستم عامل باید در نظر بگیری)
بعد برو دنبال گوشی که اون چیزایی که میخوای داشته باشه یا بیشتر داشته باشه
چون محدودیت بودجه داری شاید تمام چیزایی که میخوای نتونی توی یه گوشی پیدا کنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرم روش هست ولی شما تو این رنج چیزی رو پیشنهاد میدید سر جمع بهتر باشه؟
رفیقم دو روز پیش گرفته داداشمم یه دو سه ماهی میشه گرفته خدایی حرف نداره
دوماد رفیقم رفته 1600 داده گلکسی گرفته وقتی اینو دید فهمید فقط پول مارک گوشیرو داده و امکاناتش یکیه البته اون گلکسیه سی پی یوش چهار هسته بود که این هو اوی هشت هسته
به نظرم از همه نظر گوشی خوبی نسبت به پولی که میدی حرف نداره
اقا این چرته (sm120) بخرش نیستم (sm120) یکی دیگه پیشنهاد بده (sm120) رفیقتم این کاره نیست
والا این گوشی که از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم معلومه بیشتر دنبال مارکی تا کیفیت
پیشنهاد اخرم 1100 (sm50) بیسیم پولیسم میگیره (sm59)
- (sm120)
اون چوبش رو ... دیگه نمیخواهم ادمه بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برند .... تلفظش رو نصف ملت بلد نیستن وا وِی هست بعدش برم بخرم هر روز جر من جر میشه (sm120)
یه پشنهاد توپ دارم : (sm118)
Apple iPhone 6 (sm146)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته پیش خریدم بدون گارانتی 600تومن... (sm27)
گارانتی خودش خوبه اومدیم روز اول . . .(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اندازه گوشی مهمه واسم اون بزرگ تر htc هست (sm128)
پیشنهاد بهتر نبود؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل تاچ نداره؟ همه میگن مشکل تاچ پیدا میکنه ..من بین این و g750 و سونی aqua و m موندم...اولویت اصلیم عکس برداری و کیفیت صفحه وبعدش پردازنده
واسه سایز بزرگتر برم l80 بگیرم یا همین خوبه؟ البته باتری l80 بیشتره ولی صفحه نمایشش بزرگ هست خوشمان میآید (sm120)
فکر کنم وا ویلا لیلی درستر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا جی 750 حرف نداره........پردازنده 8 هسته........دوربین سیزدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارویی که یوزرش yaran هست فکر کرده خیلی بانکمه شاعر میگه گوله نمکش رو ...(sm27)
چی شده مگه درست حرف بزن ببینم دردت چیه؟نقل قول:
- (sm142)
خودت بهتر میدونینقل قول:
نه من نمیدون والا شما بگو دیگه (sm132)نقل قول:
چی شد چرا نگا میکنی بگو دیگه
برو دو تا گوشی پیدا کن واسه مانقل قول:
از کجا پیدا کنم...چیز خوب که معرفی میکنم میگی بدرد نمیخوره...بعدشم که هی منو اذیت میکنی!نقل قول:
...دوتا میخای یا یکی اخه گفتی ما؟
تو دیگه اینقدر تو مسایل جزیی دخالت نکننقل قول:
نه... اگه صزفا این مدل رو میگی که تازه 1هفته ـس خریدم... ولی تو خانواده همه اچ تی سی دارن هیچکدوم مشکل نداشته... خودمم پس از 4سال از سنسیشن به 620 رو کردم و عضو خانواده دیزایر شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
(sm120) آپ(sm120)
یک و دویست بزار روش ، اکسپریا z3 بخر (sm120)
الکی ذهن بچه مردم را منحرف نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکمی بیشتر بزار روش برو Samsung Galaxy Note Edge
بگیر و خلاص .!
می تونی یه نگاهی هم به :
LG G3 - 32GB
بندازی
مگه چند بار پول دادنی هستی، یکبار برای چند سال (sm120)
5
حرف این گوشیو نزنیا مضخرف ترینه اره ی مدت حال میکنیو...ولی بزرگترین عیبش اینه صفحش که اثر انگشت جذب می کنه بخصوص تو قاب سیاهش و می رینه تو گوشی فک کن گوشیتو ب یکی بدی بعد ببینه صفحش پره اثر انگشتاته :دی ...بهترین گوشیا الا لومیا 1020 یا گلگسیا و ایفونن که ایفون خداس هرکی می گه پوله مارکشو می گیره اشتباه گفته ایقد خوش دستو رونن و راحت که ادم میگه نصف سیب دیگشم خودش گاز بزنه(sm2)...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]