من ویندوز10 نصب کردم اما موس بالا نمیاد باید یکبار ری استارت کنم تا موس رو بالا بیاره اگه کسی میتونه کمک کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
من ویندوز10 نصب کردم اما موس بالا نمیاد باید یکبار ری استارت کنم تا موس رو بالا بیاره اگه کسی میتونه کمک کنه
خب ریست کن !
یعنی هربار که سیستم رو ورشن میکنم دوبار باید ریست کنم این که نمیشه
یعنی سیستم روشن میکنی ماوس بالا نمیاره بعد که ریست میکنی بالا میاره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو هر وقت که سیستم رو روشن میکنی باید ریست کنی تا ماوس رو بشناسه ؟
(sm2)
ویندوز 10 هنوز نسخه کاملش نیومده بهتر بود مثل من 8.1 نصب میکردین
اره البته با ویندوز 7 مشکلی نداره ویندوز 10 که نصب کردم اینجوری شده
ماوس اضافه داری تست کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ویندوز 8.1 همینجوری میشه
نه موس اضافی ندارم
برو تو device manager درایو ماوس رو پاک کن دوباره نصب کن یا از Driver Toolkit استفاده کن
ویندوزتو عوض کن(sm176)
(sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماوس گیر بیار ببین اگه نشد برو سراغ چیپست مادربرد درایورشو کامل نصب کننقل قول:
صادق بش بگو چی کار کنه معمولا تو همیشه راه حلت شفا بخشه (sm2)
هیچ کار نمیخواد به نظرم مانیوترش رو عوض کنه مشکل حل میشه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپدیت کن درست میشه احتمالا بولد اولیه رو نصبیدی
دوست عزیز تا نسخه نهایی ویندوز 10 که مرداد ماه میاد نصبش نکن!
باید درایورهای آپدیت شده ومتناسب با ویندوز جدید نصب کنی که تا چند روز بعد از زمان آمدن نسخه نهایی قابل دسترسه
فعلا آخرین نسخه ویندوز 10 اینه هنوز آزمایشی هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چه کاریه همون 7 رو نصب کن
ویندوز 10 هنوز ازمایشیه پر از باگه
به نظرت نره تو انجمن کامپیوتر سوال بپرسه (sm30)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه لازم نیست همون ویندوزشو عوض کنه بهتره(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توکه گفتی مانیتور الان شد ویندوز ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من متخصصم بهتر میفهمم تو کار من دخالت نکن(sm2)نقل قول:
متخصص (sm120)نقل قول:
آره تازه تخصص قبول شدم تبریییک تبریک به خودم تبریک به شما تبریک به ممه ببخشید همه(sm120)نقل قول:
خیر سرت روزه گرفتی هنوز تو کف ممه ای حداقل بزار واسه شب دیوس (sm30)نقل قول:
خو چیکار کنم هر جا نگاه میکنم شکل ممه هست(sm30)نقل قول:
یه چیز جالب کنسرو ممه تا حالا دیدی توی لاین برام اومد (sm30)نقل قول:
100 درصد طبیعی (sm51)(sm2)
هههههه چه چیزا اومده ها(sm2)نقل قول:
قاسم بنده خدا اومد یه کمک لازم داشت انقدر تاپیک رو منحرف کردیم بنده خدا فرار کرد (sm2)
برو ایکس پی سرویس پک 2 نصب کن
ایکس پی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط سرویس پک 2نقل قول:
چه فرقی با 3 داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو ایکس پی والا(sm50)
وات د فاز؟؟؟
د فاز ایز ممه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط محتاج [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]