تایپکی جالب و سرگرم کننده(sm120)
هرسری بین 5 تا از دوستان رقابت ایجاد میکنیم
و هر کدوم بیشترین تشکر رو خورد میره مرحله بعدی ...
.
.
.
:: فقط تشکر بزنید ::
نمایش نسخه قابل چاپ
تایپکی جالب و سرگرم کننده(sm120)
هرسری بین 5 تا از دوستان رقابت ایجاد میکنیم
و هر کدوم بیشترین تشکر رو خورد میره مرحله بعدی ...
.
.
.
:: فقط تشکر بزنید ::
@MaMaTiR
آواتار:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضا:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@amir_77
آواتار:
امضا:
دلکم تنـــهات گذاشتن
هرکی رفته پی کارشاونکه پاشعمرتو دادی
حالارفته پی یارشدلـــکم دیدیدروغـــهدیدی تــنهات گذاشت
دیدی ضرب المثله دل بــــــه دل راه نداشت
...[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتار:
امضا:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کاش میشد اما نمیشه این مرام روزگاره....
یه شاخــه گل برای تــــــو به یــاد عـشــق اون روزا .... یه مشت خاکــــ برای مـــن با یـادی از گـذشتــه ها........
@Chavosh
آواتار:
امضا:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتار:
امضا:
اعععععععععععع
من افتادم با چند تا پسر(sm2)
منصفانه ست آیا؟ (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتی من رایمو میفروشم(sm59)
اره منصفانه نیست خدایی همه برای یه دختر تشکر میزنن در حق پسرها اجحاف میشه (sm70)
آتی برای اینکه عدالت برقرار بشه من برات تشکر نمیزنم (sm70)
چه تابویی شکستم (sm2)
اعع چرا من نیستم (sm2)
رای من : حاج حسین آقا ممه تیر (sm2)
الی هم میشد باشه ولی اخلاق نداره و من ازش میترسم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه فایده نداره بخرمم مساوی میشم فعلا (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم بی انصافی تو به رُخ کشیدی که (sm70)(sm2)
من رایمو به مزایده میزارم هر کی پول بیشتری بده رای من ماله اونه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لا کردار اصلا رقابت تو با پسرا عین بی انصاقیِ (sm70)نقل قول:
منم هستم
نقل قول:
(sm2)
من نذاشتم اسممو که (sm74)
رای من دوست نفتیم
اولین عکس
(sm77)(sm2)