[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سوالی در هر موضوعی داری بپرس
تا دوستان اگر بلد بودن جواب بدن
.
.
.
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سوالی در هر موضوعی داری بپرس
تا دوستان اگر بلد بودن جواب بدن
.
.
.
سوال ژنسی هم مجازه ؟(sm132)
(sm88)
هر سوالی داشته باشی تو گوگل سرچ میکنی من یکی رو میخواهم جاوا بلد باشه سوالام رو بپرسم گیرم نمیاد تو گیرت چیه جیگر
من گیری ندارم قلوه
این تایپک رو زدم تا دوستان هی باسه یه سوال تایپک نزنن
ممنون
(sm77) اینجا چه خبره ؟! (sm2)(sm2)
برای چی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خانوم منشی انقدر بی رحمانه زیباس (sm81)
(sm2)
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی چند ثانیه کار مفید تو شرکت انجام میدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ایران 1 ساعت کار مفید انجام میدن (sm120) من حداقل 2 ساعت (sm128)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول میرم اونی که حالمو گرفته یه پس گردنی توپ بهش میزدم حالش جا بیاد بعدش هم میرفتم سراغ یه دختر بدون اینکه کاری کنم دوباره بر میگشتم(sm2)
نچ نچ نچ خجالت نمیکشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان صالحی ! سوال ژنسی چه نوع سوالی میباشد آیا؟!(sm30)
سوال ژنسی اصولان درباره ژن هست خخخخخخخخخخخخخخخخخ
جواب پ خ شد ، مطالعه نمائید (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کارن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری میتونم تو کروم دسکتاپ یه سایتی رو که باز میکنم اتوماتیک رو حالت mobile view نشونم بده؟
یه سری از سایتا پشت url یه m میذاری ردیف میشه ولی واسه همشون این روش ج نمیده
الان این پسرک میاد میگه تو هکری بلد نیستی با یه مرورگر کار کنی (sm2)
تو هکری بلد نیستی با ی مرورگر کار کنی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا درکش کن یکم(sm2)(sm10)
سلام می خواستم بپرسم
چه جوری می شه تگ آهنگی که قفل داره و فرمت m4p داره رو تبدیل کرد ؟(sm142)
لطفا جواب سوالم رو بدید ممنون می شم (sm178)
بله داداش امیر با برنامه ی i tunes دانلود می کنم
وقتی رو ی که گزینه ی create aac version او می زنم ارور می ده چون فایل محافظت شده است نمیشه تبدیل کرد چیکار کنم ؟(sm1)