----
نمایش نسخه قابل چاپ
----
سلام.ممنون دوست گرامی آلبوم های آسمان آبی 1 و 2 رو داریید
سلام
لطفا آلبوم " آفتاب آبی " رابرت مایلز
اگه ممکنه
باسپاس
سپاس جناب از آلبوم ترانه های دریایی...آلبوم موسیقی متن فیلم در دنیای تو ساعت چند؟ قرار بدی ممنون میشم..(sm10)
درود
سپاس از زحمات شما دوستان عزیز
در صورت امکان لطفا البوم a love is world از پرویز رحمان پناه را اپ کنید
سپاس
سلام..بابا دستخوش...از قرار دادن آلبوم در دنیای تو..... بینهایت سپاس گذارم...سرزنده و سلامت باشی..با غافلگیری های بعدی(sm127)(sm127)
تو موسیقی متن فیلم..این آلبوم ها هم در نظر داشته باش: از انعکاس شهرهای دور( پیمان یزدانیان)-دیدگاه (رامین بهنا)-به خاطر سنگفرشی که مرا به تو می رساند(فردین خلعتبری)-کبود(مرتضی ساعدی)... با تشکر(sm10)
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییی
لطفا آلبوم بی کلام سریال خط قرمز هم بگذارید.
با سلام و سپاس ، ظاهرا لينك آلبوم شماره 30: آلبوم پرواز اثری از "فریبرز لاچینی و منوچهر بیگلری" خراب است.[/QUOTE]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Artist: Fariborz Lachini | Title: Parvaz | Year Of Release: 1994 | Genre: Soundtracks | Quality: 320 kbps | Total Size: 121 Mb
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر شما.اگر امکان دارد آلبوم موسیقی متن فیلم سرب از گیتی پاشایی رو هم بزارید؟در ضمن آثار اسفندیار منفردزاده از شرکت آوای چنگ گوزنها و داش آکل رو با کیفیت عالی بزارید با تشکر وسپاس
سلام.عذر میخوام 1 سوال داشتم.ارمیک یه سری اهنگ هارو از جمله اگه یه روز رو در یک آلبومی اجرا کرده. اسم البوم رو میخواستم و اگر امکان داره البوم رو هم با فرمت flac قرار بدید
ممنون(sm10)
سلامممنون از آلبوم هایی که قرار میدی واقعا زیبا هستند اگه آلبوم به تماشای آبهای سپید از استاد حسین علیزاده را قرار بدی ممنونت میشوم سپاس -.-
سلام ممنون ازت دوست عزیز
اگه این آلبومو داشتی کیفیت 320 لطف کن قرار بده با تشکر
Chris Spheeris & Paul Voudouris - Europa 1995(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Instrumental [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنونم عزیز(sm127)
سلام. سپاسگزارم از آلبوم های فوق العادی که قرار میدی هر روز چندین بار تاپیک فعالت رو میبینم یه درخواستی هم داشتم اگه امکان داره در اسرع وقت آلبوم موسیقی های واقعه - دوئل - جایی برای زندگی از مجید انتظامی قرار بدی با تشکر
سلام..ممنون از زحماتت رفیق...لطفا آلبوم از انعکاس شهرهای دور پیمان یزدانیان در سایت قرار بده..با تشکر
سلام..بابت آلبوم یزدانیان ممنون.. لطفا آلبوم سریال بزرگ هزاردستان هم قرار بدید..سپاس بی پایان
از توماتیتو آلبوم بزارید لطفا ً
سلام.با تشکر از زحمت های بارزش شما, اگر میشود آلبوم هایی از زنده یاد فرهنگ شریف هم با کیفیت بالا قرار دهید , شاید کسانی هم که استاد فرهنگ شریف را هم نشناخته بودند با آثار ماندگارشون بشناسند. ممنون -.-
ممنون از این آلبوم های عالی(sm127)
اگه امکانش هست آلبوم کنعان از کریستوف رضاعی لطف کنید بذارید
مرسی
آلبومای استاد روحانی عالی تشکر
البوم تهران 11 از رامین بهنا رو بذار تا چند روز دیگه چندتا البوم کمیاب میذارم
سلام..لطفا آلبوم های سریال هزار دستان-موسیقی فیلم حسین علیزاده-صدای سکوت پویا نیک پور در حد امکان قرار بدید...سپاس بی کران از شما
سلام.اگر امکان دارد آلبوم زنده در یاد را با کیفیت 320 قرار دهید ممنون بی صبرانه منتظریم
سلام خسته نباشید بابت این تاپیک زیبا خواهشا خواهشا خواهشا خواهشا آلبوم زیباااااای کنعان اثر کریستوف رضاعی هم بزارید
Mercedes - Babak Bayat
Mp3 320
uploadboy
موسیقی متن فیلم به یاد ماندنی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کاری از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید
توجه: این البوم ریپ سی دی و با کیفیت 192 هست و خودم ریپ کردم من تا شش ماه پیش به دلیل زیاد بودن البومها بیشترشون رو 192 ریپ میکردم ولی الان دارم پاک میکنم و به فرمیت M4A ریپ میکنم اونم 320 این البوم هم در نوبت هست در مورد سایت اپلود هم بگم به دلیل پاک کردن فایل بعد از یک ماه توسط اپلود بوی من اینجا اپلود کردم ولی بقیه البومها در اپلود بوی هست من وعده و وعید نمیدم این تاپک رو خیلی دوست دارم دعا کنید اوقات فراغتم زیاد بشه تا منم بتونم مثبه بقیه البوم بذارم
آلبوم خیلی زیباییست.
Genre:
Dark Folk/Ambient
آلبوم خاطرات 1 از فیروز ویسانلو با کیفیت 320
CD Rip
برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید
می خواستم کاور این البوم و البوم قبلی رو در قسمت کاورها بذارم که بسته هست حالا تا نوبت بعدی
منتظر ورژن دوم البوم و البومهای بیشتر باشید
این آهنگ رو از روی یه ویدئو برداشتم ... میتونید نام نوازنده و آلبومش رو بگید ... اگه آهنگ رو با کیفیت بالا بذارید که دمتون گرم
البوم آرميک رو که مجموعه اى از اهنگ هايى که واسه خواننده هاى بزرگ کشورمون ساخته بود رو کسى نداره زحمت آپلودشو بکشه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][MusicBaran].zip.html
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][MusicBaran].zip.html
من دارمش ولی حجمش خیلی زیاد و اپلود برام سخته سعی میکنم به مرور زمان بذارمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم شماره 2 و 3 حذف شدن (sm1)(sm178)
مثله اینکه این تاپک هم داره زمستونی میشه(sm74)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm171)(sm171)
سلام خسته نباشی به مدیر عزیز اگ میشه لینک دانلود این آلبوم ترنس Various Artists - Bachehaye Sidny را درست کنید باتشکر این خطای لینک The file you were looking for could not be found, sorry for any inconvenience,Possible causes of this error could be: The file expired, Or The file was deleted by site because it didn't comply with Terms of Use
سلام درخواست آلبوم Bob Acri
و Soumka - 16 Days (2010) با تشکر(sm10)