»»««موزیک ویدیوهای قدیمی و خاطره انگیز ایرانی««««
درود خدمت دوستان ، قصد دارم آرشیو موزیک ویدیوهای خاطره انگیز ایرانی رو در این تاپیک قرار بدم ، ویدیوهای درخواستی تون رو بگین تا در صورتیکه توی آرشیوم داشته باشم براتون قرار بدم .
نمایش نسخه قابل چاپ
»»««موزیک ویدیوهای قدیمی و خاطره انگیز ایرانی««««
درود خدمت دوستان ، قصد دارم آرشیو موزیک ویدیوهای خاطره انگیز ایرانی رو در این تاپیک قرار بدم ، ویدیوهای درخواستی تون رو بگین تا در صورتیکه توی آرشیوم داشته باشم براتون قرار بدم .
سلام هادی جان من موزیک ویدئوی یه پارچه نمک از هاتف رو میخواستم خیلی وقته دنبالشم با کیفیت بالا تو آرشیوتون دارید این ویدئو مال سال هفتاده یا آخه دنیای منی بیژن مرتضوی که تو استودیوی جام جم ۷۲ خونده رو میخوام
ممنون
لطفا در صورت موجود بودن موزیک ویدیوهای آلبوم تاک سیاوش قمیشی رو قرار دهید.
سلام هادی جان و ممنون بابت این پست خوبی که گذاشتی--- من می خواستم یک چیزی رو کلی بگم دررمورد شوها.... من و بیشتر بچه دنبال موزیک ویدئوهای این خواننده های کم نام و نشان که بعضی شون یک البوم یا دو البوم بیشتر نخوندند و کم نام اشنا هستند..... مانند------ حشمت-- آرش( خواننده البوم حرفهای دل... این ارش با اون ارش والا و این ارش جدیده فرق داره این هم قدیمه فکر کنم دهه 70 باشه)--- رضا باب زنی-- مشتاق -- سیامک خواننده البو زورق عشق ووووووو از این جور و مدل خواننده ها
سلام
اگه ممکنه موزیک ویدیو دختر ایرونی با صدای سیاوش بزارید با کیفیت بالا
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیژن مرتضوی------آخه دنیای منی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش قمیشی------باغ بارون زده V1
سلام عزیزم میشه لطفا ویدیو اون منم و دو پنجره یا کلا هر چی از گوگوش توی چشمک دارید قرار بدید
ناصر
ستار------جنوبی
به به یه دنیا ممنون هادی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi6262 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم.اون یکی رو نداشتی یا عشق نگو از جمشید علیمراد.مال سال ۷۲ هستش تو وی اچ اس دیده بودم اون زمان
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما بزودی میذارم تاپیک(sm10)
سلام دوست عزیز ، خواهش میکنم خیلی خوشحالم مورد پسندتون واقع شده(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره درخواست دیگتون ویدیو پارچه نمک رو من بصورت ناقص و با کیفیت پایین دارم چند سالی دنبالش بودم اما هیچوقت بصورت کامل و با کیفیت پیداش نکردم
درباره جمشید علیمراد مربوط به همین جام جم ۷۲ هست ؟
سلام.لطفا موزیک ویدیو های ناهید را هم بگذارید برای دانلود ممنون
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi6262 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمشید علیمراد رو یادم نیست چون ۱۷ سال پیش دیدم تو ویدئو بد کیفیتم بود.فکر کنم همین جام جم بوده
هادی جان این کدوم ناصر هستش اولین باره که هم اسمش و هم ویدئوشو میبینمنقل قول:
داریوش-----سال دو هزارV2[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
باشه چشم اگه داشته باشم در تاپیک میذارم(sm10)
نقل قول:
ایشون ناصر صبوری هستن که دهه 60 یک آلبوم به نام دختر همسایه داشت که همین ترانه که اسمش تو دروغاتم قشنگه هم داخل همین آلبوم هست و چندتا آهنگ هم بصورت تک آهنگ بیرون داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali4000 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست عزیز حتما از ناهید هم میذارم (sm10)
سلام آقا هادی
با تشکر از زحماتتون،،،اگر از خانم افسانه (خواننده آلبوم شطرنج - انگشت نما و ....) و پرویز قدرخانی و ایرج حبیبی و بزم های کمتر دیده شده،، ویدیو دارید،،ممنون میشم
از این خواننده ناصر صبوری. یه اهنگ هست به نام فاطی جان. لطفا اگه کلیپش را دارید بذارید سپاس از زحمات شمانقل قول:
سلام.ميشه لطف كنيد و هر چي آلبوم از مازيار(همون كه تو صفحه قيل يه شات ازش گذاشتين) داريد آپ كنيد.ممنون
اون ویدئو مربوط به طنین 78 هست در یوتیوب هم هست ولی کیفیت جالبی ندارهنقل قول:
کدوم ویدئو رو میگی کامبیز جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط kambiz22 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه لینکشو بهم بدی
ممنون
ممنون
مرسی
موزیک ویدئو گل اومد بهار اومد (شیلا واثقی)
موزیک ویدئو حمومک مورچه داره (شیلا واثقی)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان در صورت امکان از سعید شهید زاده ویدیو بزارید. و اگر هست از اجراهای سال 73 تلویزیون ایران وجنبش، من یادمه که در شو جنبش 73 ترانه قول قرار خونده بود و در شو تلویزیون ایران 73 که خودم یه تیکه کوچولوش را دارم. ممنون می شم اگه دوستان عزیز دارند به اشتراک بگذارند.
جلال همتی _ نیلوفر (پارس ویدیو)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستمریزاد هادی جان.اگه دارید این دو تا را اپلود کنید.ممنونم
هادی جان جدا بابت این کلیپ دستت درد نکنه زنده یاد همتی یکی از بهترین خوانندگان عصر خودش بود که بسیار مظلوم واقع شد اون زنده یاد اهنگ های سنتی اصیل و محلی بی شماری رو اجرا کرد که متاسفانه اکثرا زیرخاکی مونده ایشون اهنگ های بزرگان موسیقی ایران از جمله دلکش/ عهدیه/ حمیرا/ مرضیه و... رو به زیبایی هر چه تمتم تر اجرا کرد حتی بسیار بهتر از اجرای اصلی زیبایی اجرای اهنگها بحدی بود که خانم دلکش به اون لقب اقای دلکش رو داده بود از طرفی رسانه های لس انجلسی بجای پخش اهنگ های سنتی و درجه یک اقدام به پخش اهنگهای روحوضی مثل مهوش و پریوش/ مینی ژوب/داش داش و... اهنگهای سطح پایین اون کرده بودند به همین دلیل اقای همتی در زمان حیات خودش به مردم معرفی نشد و از موسیقی اصیل ایرانی طرد شد هادی جان اگه برای شما امکان داره برای بهتر معرفی شدن اون زنده یاد اگر ویدیوهای کمیابی از زنده یاد جلال همتی داری تو سایت قرار بده تا مردم با این هنرمند عزیز و توانا بهتر اشنا بشوند خصوصا اهنگ هایی که در شرکت پارس ویدیو اجرا کرده ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز ، سمت راستی رو دارم حتما میذارم همین تاپیک ولی سمت چپی رو خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmad30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود خواهش میکنم دوست عزیز خوشحالم که خوشتوناومده ، با تمامحرفاتونموافقم و حتما از زنده یاد جلال همتی و از دیگر هنرمندان موسیقی توی همین تاپیک کمیاب ها و نایاب ها رو خواهم گذاشت اگه مشکل اینکه پست هایی که میذارم احتیاج به تایید مدیر دارن حل بشه خیلی بهتره چون قبلا هم به محض پست کردن منتشر میشدن تازگیا اینطور شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بختگان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان ممنون یه خواهشی ازت دارم اگر از زنده یاد جلال همتی ویدیویی خواستی بگذاری از ویدیوهای کمیاب و زیرخاکی اون زنده یاد بگذار متاسفانه سایتهای مختلف از جمله یوتیوب رو که باز میکنم جز اهنگهای سطح پایین مثل داش داش/ پریوش/ ای حبیب من و... چند اهنگ بی محتوای دیگه از اون چیز دیگری نیست واز پخش اهنگ های خوب و درجه یک اون خودداری میکنند هادی جان اگر از اون زنده یاد ویدیوهای زیر رو داری برام بفرست ویدیوهایی مثل دختر شاه پریون/ دختر همسایه ورژن پارس ویدیو/نیاز/ مرغ پرسوخته/عروس و دوماد/نه /نه / بیستون /برگ و ریشه/ دریا کنار و.... اینها همگی محصول شرکت پارس ویدیو هستند ممنون عزیز انشاالله خدا به شما و خوانواده طول عمر باعزت عطا فرماید
از جلال همتی ویدیو خیلی زیاد دارم و حتما به مرور توی همین تاپیک میذارم خیالتون راحت درباره کارهای پارس ویدیو هم همشونو دارم که میذارم توی همین تاپیک فقط صبور باشید (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بختگان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سعید شهیدزاده بزارید دوستان
جلال همتی-------آلونک
جلال همتی---------دختر شاه پریون[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]