[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو
تهیه کننده : البوم به احتمال زیاد در بهار 98 منتشر میشود
شبکه 5 سیما اخبار تكميلی در مورد آلبوم قمارباز جمعه ساعت ٢٠ از برنامه دلصدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز صفاریان ایضا فرشاد حسامی در البوم حضور ندارند گویا
Chavoshi Official FP تمامی صحبت ها راجع به حضور امیر جمالفرد و همچنین کوشان حداد در حد گمانه زنی بوده و تا این لحظه آنچه از اخبار نقل شده، موثق به نظر میرسد این است که آقایان کوشان حداد و امیر جمالفرد گرچه قطعه تنظیم شده برای آلبوم دارند اما اینکه در نسخه نهایی و قابل انتشار حضور داشته باشند قطعی نیست و تا این لحظه تنظیم نهایی تمامی قطعات بر عهده محسن چاوشی می باشد.
امشب ساعت 22 اخباری از آلبوم #قمار_باز به سمع و نظر شما خواهد رسید
نام البوم در هاله ای از ابهام
خواب بودی تا الان ؟؟؟(sm2) اسم آلبوم خیلی وقته مجوز گرفته
هادی حسینی:
امیدوارم انتشار آلبوم به قبل از محرم برسد. محدوديت پخش محرم از نظر من فقط دهه اول می باشد. اگر به قبل از محرم نرسد بعد از دهه اول پخش خواهیم کرد. ما برای زمان پخش خوشبختانه نيازی به مجوز نداريم. اخبار تکمیلی شنبه یا يكشنبه منتشر خواهد شد.
کوتاه در مورد تیزر آلبوم
تيزر آلبوم آماده شده بود ولی چون از كيفيت كار راضی نبوديم تصميم گرفتيم تيزر دیگری ساخته شود که هم اکنون در حال فيلمبرداری می باشد.
من همین یه ساعت پیش باهاش حرف زدم هنوز اوکی نشده
رسول مگه نمیگم این خبرارو اینژوری نذار دیوس ..
شیز مهمی باشه خودم اعلام میکنم ..
الی هم فقط اومد یه زری بزنه ..
منتظر قسمت آخر سال های دور از خانه ..
آپدیت ژدید تلگرام اومد ..
یکی فلا تست کردم قابلیت Send without sound هست ..
قابلیت Find حین پخش ویدیو هم جالب بود ..
نه مثکه شینی از این خوشش نمیاد... اینو اندی دوتایی میزنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جانوم به فِدای قمار شاهنشاه (sm81)
(sm213)
یه آسه (sm47)یه شاهه (sm47) یه سرباز
قمار بازه قمار بازه قمار باز (sm224)
یادش بخیر (sm120) یعنی دخترای دهه شصتی همه با قمارباز سوزان روشن خاطره دارن (sm2)
امشب ساعت 22 اخباری از آلبوم #قمار_باز به سمع و نظر شما خواهد رسید (sm2)حیاتی طور (sm2)
(sm2)
(sm120)اشترم مو چیکا کنم برای vip
(sm176) کاربر عزیز جهت دانلود باید اشتراک ویژه داشته باشید اگر حساب کاربری دارید برای ورود به حساب کاربری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در غیراینصورت جهت ثبت نام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از adsl خسته شدم تموم شه یه مودم خوب بگیرم فورجی پلاس
(sm54)عجیبه ایمیل لاگین نمیشه
(sm50)
میلاد
چرا لیورپول اینقدر گل میزنه؟(sm120)
برای خودم هم سوال تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ice ... (sm50)
امیر دهن منچسترو الیاس رو سرویس کرده(sm2)
میر انجمن ته دلش منچستری ست ...