(sm59)به اصرار دوستان تاپیکی زده شد تا در این تاپیک چس ریزی کنید و دوره هم ناله کنید(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)به اصرار دوستان تاپیکی زده شد تا در این تاپیک چس ریزی کنید و دوره هم ناله کنید(sm2)
(sm2)
(sm51)
(sm77)
مزخرف ترین تاپیک دوران جمعش کنید
(sm51)
باشه تو چس ریزی کن ما میاییم ناله میکنیم(sm25)(sm120)(sm30)
آه خیلی بنزین گرونه و ازدواج ها کم شده و آه خیلی آقایون بی پول شدن و خیلی بدبختیهای دیگه ک گفتن اشک آدم در میاره
محسن ملنگو بیارین چس ناله های کامپیوتریشو اینجا خالی کنه(sm2)
(sm2)
دختری واقعا یا شیمیله سیبلو هستی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس + شمارتو واسم بفرس یخورده باهم عشقلاتی کنیم(sm51)اگه دختریا شایدم قسمت شد فرهنگ لغتمون با تو کامل شد(sm51)
یادش بخیر قدیما هوشو حواست بودم حالا ولت کردم دیگه تو قهری با من دیگه جوابتو من نمیدم(sm2)دیگه برنگرد قهریم تا قیامت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملنگ نیست کلنگه اون معلوم نیست با کدوم پلنگیه باز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنوز خال رو کونت داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملنگِ کلنگ به دوشِ پلنگ سوار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه جنبه دِرِن ما هم بُچُوسِم
اگه جنبه دِرِن ما هم بُچُوسِم
(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)
بی تربیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad1772 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیا کنید بی شرفای بی تربیت (sm2)
تو که از همه اوبی تری با این دماغت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روحت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودِ شخص شخیصٍ عشق اومد(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندوقاتو چک کن به این هادی که میگیم بیا یه پیج بزن یا سایتیو...ناله میکنه مشتری میفته بریزم واست دا تبلیغ یه درصدیم بده مانقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم میام تو رو میگیرمت عزیزم نمیخواد ناله کنی(sm2)(sm93)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه میخوام بینا موسی(sm81)
مثل اینکه خیلی پولداری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شماره و عکستو نمیخوای بدی؟(sm50)
با ناموس مردم چیکار داری(sm39)مگه خودت ناموس نیستی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستاشو بات دوست نمیکنمما(sm2)یه کاری کن کنار بیاییم عوض رقابت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم از توربه می خوری هم از آخور . مگه عسلو نداری بزن تو کره مربا بخور دیگه (sm59)نقل قول:
(sm70)من اصلا همجنس بازم تو رو میخوام اگه بهم بدی خدا وکیلی صد تومن بهت میدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زور داره بخدا منی که یه عمر قرمه سبزی خوردم الا تقاصه یه مشت کونی خفاش خور بدم(sm178)
با این اوصاف باید شاهد این بیماری تو ایران باشیمنقل قول:
دیوثا هر حیوونی رو میخورن
کاش این بیماری فقط قم شیوع پیدا کنه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
زدی تو خال (sm51)نقل قول:
حال نَمیشه ما اینجا گوز ناله ای سردهیم چون ممکن است صدا دار باشد ... از ما گفتن بی پایَه خودَتان (sm98)
گوز ناله دارم من (sm51)
شوهل موخااام
(sm77)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط روح انگیز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]