سلام دوستان کسی این فیلمو داره بزاره برای دانلود
فیلم
It Happened in Saint-Tropez 2013
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان کسی این فیلمو داره بزاره برای دانلود
فیلم
It Happened in Saint-Tropez 2013
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
تو اینجا بگرد فک کنم باشه تورنت
اسمش باید درست باشه . الان اینی که نوشتی اشتباهه نمیاد
سلام برو به این سایت هستش نسخه کاملش
درسته هادی جان تو گوگل سرچ کردم همین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم این سایت عضو شدم ولی نتونستم لینک دانلود بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadariush1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
توی تورنت هست ، منتها اسم فیلم رو باید به زبان فرانسه سرچ کنی که میشه Des gens qui s'embrassent
لینک تورنت
چند تا نمونه گذاشته بود ، این فایل DVD Rip بود با حجم 1.5 گیگ
خود DVD هم هست با حجم 4.29 گیگ
دست گلت درد نکنه باید بخرم از تورنت یا رایگانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali18 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پولیه چطور باید اکانت بخرم
سلام حسین جان خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون اولش که تاپیکت رو دیدم پیگیر بودم متاسفانه چیزی پیدا نکردم اما حالا لینکی که دوستمون داد رو واست توی ترین بیت leech کردم امیدوارم خودش باشه..
دستت درد نکنه صادق جان همیشه شرمندم میکنی داداش (sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا که خودشه (sm10)
دشمنت شرمنده باشه داداشم کاری نکردم که(sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دانلود رایگان هست ، باید برنامه ی تورنت رو دان کنی و قندشکن روشن کنی و برنامه رو نصب کنی
توی همون سایت باید ثبت نام کنی تا بتونی فایل چند کیلوبایتی تورنت رو دان کنی
وقتی دان کردی بندازش داخل این برنامه و دانلودش کن
سلام من ورژن اندروید رو گرفتم قند شکن هم روشن نکردم سرچ کردم رفت تو سرج گوگل بعد اسم یه فیلم رو زدم اورد منتها سرعتش کم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali18 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کجا باید لاگ این شم
باید تو اپلیکیشن ایمیل بدم تا عضو شم
سلامنقل قول:
باید از ورژن PC استفاده کنی ، این برنامه پولیه و نسخه ی اندروید چون کرک نمیشه درست کار نمیکنه
پایین بودن سرعت بستگی به سیدر و لیچر داره
صبر کن تا جمعه خودم دانلودش میکنم واست آپلود میکنمنقل قول:
دست گلت درد نکنه علی جان یه دنیا ممنونم ازت (sm19)نقل قول:
صادق زحمتشو کشید برام آپ کرد (sm127)
سلام
این فیلم زیرنئیس فارسی داره؟
ممنون