سلام دوستان کسی میدونه این اهنگ زیبا از کیه تو سایت هم فکر میکنم امیر عزیز گذاشته بود یه زمان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان کسی میدونه این اهنگ زیبا از کیه تو سایت هم فکر میکنم امیر عزیز گذاشته بود یه زمان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غوغای ستارگان، امشب در دل شوری دارم
خیلیا با این آهنگ خوندن، ستار، محمد اصفهانی، شکیلا و....
از استاد جهانشاه برومند نیست؟
من همینقدر میدونم که این در اصل آهنگ غوغای ستارگان هست
شعرش رو کریم فکور گفته
ملودی و آهنگ همایون خرم
آهنگش رو هم الی ماشاا... خوندن
شکیلا و محمد اصفهانی هم دو تاشون
اره خیلی ورژن ها ازش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میخوام بدونم این اثر بی کلام رو کی ساخته
آهنگ اوج آسمان کاری از بهروز پناهی
پروین
فکر نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MetalHead [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میدونم امیر گذاشته بود
سلام داداش نوازنده ویولن و پیانو : علی جعفری هستش که این اثر و بازسازی کردن
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا خیلیا این ورژن رو بازسازی کردن
ولی این وررژن بهترینش هست
امیر فکر کنم بدونه چون یادم میاد خودش این البومو گذاشته بود
آلبومی که امیر گذاشته اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سایت بود گذاشته بود یا انجمن موزیکهای ایرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط MetalHead [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خودشهنقل قول:
دست گلت درد نکنه