نوشته اصلی توسط yaran حالا چرا سمت چپی رو انتخاب کردی قیافه کیلویی چند ، این دو تا معمولی هستن اینقدر سخت نگیر !!! مهم اخلاقه که اون هم تو نداری
P!nk Rose
نوشته اصلی توسط ehsansalehi قیافه کیلویی چند ، این دو تا معمولی هستن اینقدر سخت نگیر !!! مهم اخلاقه که اون هم تو نداری کاری با قیافه ندارم دو تامونم تخمیم کلا پرسیدم
نوشته اصلی توسط yaran حالا چرا سمت چپی رو انتخاب کردی انتخاب نکردم حدس زدم ولی با شخصیتی که ازت دیدم حس کردم اون باشی حدسم درست بود؟
نوشته اصلی توسط MAHAK انتخاب نکردم حدس زدم ولی با شخصیتی که ازت دیدم حس کردم اون باشی حدسم درست بود؟ عروس زیر لفظی می خواد تا جواب بده !
نوشته اصلی توسط ehsansalehi عروس زیر لفظی می خواد تا جواب بده ! زیر لفظی خبری نیست اونم اگه ساکت شده نمیخواد بگه حدسم درست بوده
نه اینترنتم هی قطع و وصل میشه
نوشته اصلی توسط yaran نه اینترنتم هی قطع و وصل میشه سر این مذاکرات اینترنت همه ریپ میزنه
نوشته اصلی توسط MAHAK سر این مذاکرات اینترنت همه ریپ میزنه چشم بسته غیب گفتی ! چه ربطی داره آخه عمو
نوشته اصلی توسط ehsansalehi چشم بسته غیب گفتی ! چه ربطی داره آخه عمو ربط داره دیگه الان 2روزه همه مشکل دارن چون نمیخوان مردم بفهمن چه خبره اینترنتو انگولک میکنن
8813222, aminkeshavarz
نوشته اصلی توسط MAHAK ربط داره دیگه الان 2روزه همه مشکل دارن چون نمیخوان مردم بفهمن چه خبره اینترنتو انگولک میکنن خلاصه کنم برات مذاکرات تا 10 تیر آینده تمدید شد همین
aminkeshavarz
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن