نوشته اصلی توسط vahid اون پنالتی بود؟ نبود؟ پس دایو رونالدو که خودشو کوبید به بوسکتس پنالتی بود ؟ آره؟ وقتی آدم دیوثی مثل دهن لق قبول میکنه پنالتی بوده پس بوده
نوشته اصلی توسط Milad دیگه گه خوری نکنی زر نزن لاشی خودمون نبودیم تو این بازی از اینجا به بعد حسن ادامه میده
نوشته اصلی توسط Herzeleid تکرار قهرمانی اروپا دور از دسترس نیست چلسی رئال بایرن پاریس اگر نخورن به هم نیمه نهایی دوس دارم چلسی بایرن بخورن به هم، مورینیو پپُ به گا بده برا ما تکراریه، اینجوری لذتش بیشتره
واقعا حسن جان رئال با داوری برد احسن به حسن
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نه پایگه پنالتی بود نه راموس
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دهنت سرویس لاشی این میلادو بگیر ولمون نمیکنه بی خیال دایورت کن هنوز صدر جدولیم
نوشته اصلی توسط Milad این بایرن و چلسی رو یکی حذف کنه من حوصله استرس ندارم من از دورتموند بیشتر از بایرن میترسم به ما برسه شیر میشه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH زر نزن لاشی خودمون نبودیم تو این بازی از اینجا به بعد حسن ادامه میده خودتون همین گوهی بودید که الان دیدیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HASSAN بی خیال دایورت کن هنوز صدر جدولیم پس چی هی دایورت میکنم رو تو ولی دایورت نمیشه دیوث
نوشته اصلی توسط HASSAN نبود؟ پس دایو رونالدو که خودشو کوبید به بوسکتس پنالتی بود ؟ آره؟ وقتی آدم دیوثی مثل دهن لق قبول میکنه پنالتی بوده پس بوده نه اون پنالتی بود، نه صحنه رونالدو... فقط دو تا صحنه دیگه پنالتی داشتیم: یکی اون که پیکه بنزُ کشید، یکی هم اون که مارسلو نیمارُ کشید، والسلام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن