نوشته اصلی توسط HO33E!N پارسال هم شخماتیک بردن ولی په په رو باید بفروشیم در هر صورت په په رو گل اولم مقصر بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid راکیتیچ تعویض طلایی دیوث
نوشته اصلی توسط vahid لاشی یادته قبل بازی لیورپول گفتم جفتشونو میبریم یادته گفتم بارسا رو 3-1 میزنیم
نوشته اصلی توسط mohammad خوبه خودت گفتی با این دفاع حیثتمون میره ولی راموس عجب دفاعی کرد په په جز چندتا سوتی نیمه اول عالی بود کارواخال عالی مارسلو و دنی الوز تو اتوبان با هم رقابت دارن کارواخال عالی نبود، فوق العاده بود
نوشته اصلی توسط mehrshad اقا یه سوال؟؟؟ مسی چرا تو بازی نبود که رکورد شکنی کنه؟؟؟ رفته بود واسه جایزه رو سکو های برنابئو
احمدی:کارلتو خیلی تحت فشاره چون اگر نبره اونم الان که روند رو به رشدی داره حیفه این روند متوقف بشه
نوشته اصلی توسط mohammad یادته گفتم بارسا رو 3-1 میزنیم نه یادمه گفتی 6 تایی نشیم خوبه منم تایید کردم
نوشته اصلی توسط mohammad یادته گفتم بارسا رو 3-1 میزنیم دیوث من انقدر نگرانت شدم که میخواستم به بابات بگم نزاره بازیو ببینی
Hero Enter Viva Real Madrid
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N احمدی:کارلتو خیلی تحت فشاره چون اگر نبره اونم الان که روند رو به رشدی داره حیفه این روند متوقف بشه کارلتو خوشتیپ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن