دوستان دو آلبوم دیگر به لیست آلبوم ها افزوده شد.
1. چهارگاه
2. ؟
دوستان دو آلبوم دیگر به لیست آلبوم ها افزوده شد.
1. چهارگاه
2. ؟
تعدادی دیگر از آلبوم های محمد رضا لطفی هنوز مونده دوستانی که مایل می باشند که در خرید آلبوم ها مشارکت کنند در خدمتشون هستیم.
دوستانی که به هر دلیلی نمی تونن سی دی این آلبوم ها رو تهیه کنن می تونن بهم پیام بدن که بهشون بگم چکار کنن برای تهیه آلبوم ها ، در غیر این صورت می تونین هزینه آلبوم ها رو به من بدین که من آلبوم انتخابی اونا رو هم بگیرم.
لیست آلبوم ها ( 11 آلبوم ) به پست اول همین تایپک اضافه شد.
1 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// بال در بال
2 . Muhammad /// کنسرت کاخ نیاوران 2CD
3 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// قافله سالار + همیشه در میان 2 سی دی
4 . devil1976 /// زخمه ساز
5. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// چهارگاه
6. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// ......................
7. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// رمز عشق
8. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// انتظار
9 .p@RH@m /// درویش خان
10 .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// پرواز عشق و شبروان
11 .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// خموشانه
لطفا فایل ایمیج سی دی ها رو آپلود کنید.
دوستانی که مایلن لطفا اعلام مشارکت کنن.
با تشکر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خریدم... حداکثر تا فردا شب میرسونم بهت
محمد با چه فرمتی ایمیج بگیرم؟ bin یا img یا ccd ؟
البته الان تست کردم اجازه گرفتن ایمیج با فرمت iso و isz نمیده! یکی از همون سه تایی که گفتم انتخاب کنید تا ایمیج بگیرم، آپلود کنم
دوستان به نظر من اگه فرمت ایزو باشه بهتره. با درایو مجازی راحت باز میشه و میتونیم راحت تبدیل فرمت کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)