به همین سادگیا نیس ..![]()
به همین سادگیا نیس ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول لینک فیلم لرزاننده چربی رو میدی؟
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
آهنگ قمیشی مقوا نبود این سری
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همین سادگیا نیست![]()
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قمیشی خوبه![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
حرفت تا حدودی درسته !
ولی ما که نمی خوایم با کلمات بازی کنیم ! که به گیم : راک سوئدی یا راک فنلاندی !
راک فارسی هم تبدیل به یه " ترکیب رایج زبانی " شده ( درست یا غلطش رو نمی دونم ! ) .
در مورد این که می گی : " راک موسیقی واحدی هست " اطلاع موسیقیایی درستی ندارم !
ولی چیزی که در مورد " دست مالی ( دست کاری ) " موسیقی می گی رو متوجه نمی شم !
اگه موسیقی ( هر نوع موسیقی ) دست کاری و تغییر نداشته باشه چه فایده ای داره !؟ خب همه ی موسیقی میشه تکرارِ مکررات !!!
و در مورد اون 50 تا گروه راکی که تو گوش کردی باید به گم که : نظرت محترمه !
ولی من این همه حرف می زنم که در نهایت به گم : چیزی که برای من اهمیت داره " اعتراض " هستش !
مصطفی جان من و تو میایم در مورد شاخص های سبک راک فارسی که هست یا نیست صبحت می کنیم !
ولی بقیه شاید حتی یاد شون بره که " راک " برای چی " راک شده " !
راک برای " اعتراض " به سیستمی که نیاز به باز سازی داره ساخته شد !
حالا چه فایده ای داره که ما صدای " گیتار الکتریکِ دیستور ( اغتشاشی ) " رو بشنویم ولی کلام و شعر پر از موهومات و محملات عشقیِ بی ریشه باشه !؟
فدات !![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)