الی این صفحه تلگرام محسن دست کیه؟ نقاشی محسن تموم شده میخوام بدم پخش کنه
نوشته اصلی توسط Rmin دستت درد نکنه الی اون مایکروسافت دومیه که دادمو فقط واسه قیمت میگی یا به نظرت بهتره اینا ؟ مایکروسافت برند خوبیه منتهی این رپو نمیدونم چحوری بت بگم اصن زیبایی خاصی داره به عبارتی شکیل ! چجوری ادیفایر تو اسپیکر اقایی میکنه این رپو هم تو لوازم جانبی چینیا عجیب پیشرفت کردن مارشالم چینیه شیائومی و رپو هم چینیه فاصله زمین تا اسمون
Rmin
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 الی این صفحه تلگرام محسن دست کیه؟ نقاشی محسن تموم شده میخوام بدم پخش کنه سجاد خوشگله
و دیگر هیچ
شیلتره
نوشته اصلی توسط Chavosh مایکروسافت برند خوبیه منتهی این رپو نمیدونم چحوری بت بگم اصن زیبایی خاصی داره به عبارتی شکیل ! چجوری ادیفایر تو اسپیکر اقایی میکنه این رپو هم تو لوازم جانبی چینیا عجیب پیشرفت کردن مارشالم چینیه شیائومی و رپو هم چینیه فاصله زمین تا اسمون اره میدونم منظورتو که چی میگی ... احتمالا همین رپو رو بگیرم ... بازم ممنون لطف کردی ...
04.Nameye Be Raees Jomhor
نوشته اصلی توسط Rmin اره میدونم منظورتو که چی میگی ... احتمالا همین رپو رو بگیرم ... بازم ممنون لطف کردی ... قربانو یو ببین من بازم همینجوری سریع نیگا کردم توخودت قشنگ بازبینی کن وزنش کاراییش اندازش مثلا من خودم میخواستم موس بگیرم مال خودم که خوب بود اندازشو گرفتم 115 میلمتر بود این جدید چن میلیمتر کمتر خیالم راحت شد بزرگیش خوبه وزنش همیطو خلاصه جزئیاتشو
نوشته اصلی توسط Chavosh سجاد خوشگله یوزرش کدومه؟ فردا واست میفرستم نظرتو بگی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن