نوشته اصلی توسط Mehdi خاک تووووووووو سرت ابله چرا برم یه چند تا سیب زمینی دیگه بپزونم فک کنم اینا قشنگ نپخته بود که اینجوری شده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR از اون سریالاست که از همون قسمت اول میگیره ادمو.. اگه نگرفتت ولش کن مرسی از راهنمایی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR منم بت میگم برو بده زر نزن فرقی نداره رنده کنی یا بکوبی از گرسنگی دارم میمیرم میترسم مرغ رو در داخلش بریزم خراب بشه چه کار کنم
نوشته اصلی توسط Amir امروز نبودی کلا
نوشته اصلی توسط Hadi زر نزن فرقی نداره رنده کنی یا بکوبی از گرسنگی دارم میمیرم میترسم مرغ رو در داخلش بریزم خراب بشه چه کار کنم خراب چیه دیوث.. قاطی کن بره همه رو .. حالا یکیش خوشمزه تر میشه برا تو بی مزه میشه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خراب چیه دیوث.. قاطی کن بره همه رو .. حالا یکیش خوشمزه تر میشه برا تو بی مزه میشه لامصب خیلی خمیر و چسبناک شده انگار چسب ریختی توش نمیشه چیزی باهاش قاطی کرد
فک کنم سیب زمینه قشنگ نپخته بود آخه سیب زمینی نیم پز هم رنده کردم دقیقا همین حالت بش دست داده
نوشته اصلی توسط Hadi لامصب خیلی خمیر و چسبناک شده انگار چسب ریختی توش نمیشه چیزی باهاش قاطی کرد دیوث قاطی کن بره .. سس بریز از چسبندگیش کم میشه
نوشته اصلی توسط Hadi فک کنم سیب زمینه قشنگ نپخته بود آخه سیب زمینی نیم پز هم رنده کردم دقیقا همین حالت بش دست داده بعضی سیب زمینیا مدلشو اینجوریه
نوشته اصلی توسط Gsshop چقدر خود شاخ پندار اصلا خوشم نیومد از نوع صحبتش با مخاطب همون بهتر شعر کلاسیک با سبک لوله اگزوزی بخونی چرا اینجوری صحبت کرده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن