نوشته اصلی توسط Hadi تو که گفتی دیوث به نکته مهمی اشاره کردی
ولی گاف ندادم.میخواستم هم حرفمو زده باشم هم مهمانانه محترم و گشاد که ثبت نام نمیکنن بگن به به عجب پسره باتربیتیه
نوشته اصلی توسط DENZEL ولی گاف ندادم.میخواستم هم حرفمو زده باشم هم مهمانانه محترم و گشاد که ثبت نام نمیکنن بگن به به عجب پسره باتربیتیه ریدی کلا امشب فک کنم زیاد مست کردی
نوشته اصلی توسط Hadi @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این 2 شکلک تو امضا رو بزن تو اصلیا درخواست زیاده خیلی خوبه
نه بابا اهله مست کردن و اینا نیستم این ترکه خفن بهم حال داده
نوشته اصلی توسط DENZEL نه بابا اهله مست کردن و اینا نیستم این ترکه خفن بهم حال داده پستای قبلیتو نخوندم دقت نکردم بفرست بیاد لینک
نوشته اصلی توسط Allaxa ینی دیروز 2 ملیون فروش داشتی کیثافت 2 میلیون که چیزی نیست روزی هست 18 تا 20 میلیون فروش دارم
نوشته اصلی توسط Hadi پستای قبلیتو نخوندم دقت نکردم بفرست بیاد لینک گمشو صفحه اصلی.سیروان خسروی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 2 میلیون که چیزی نیست روزی هست 18 تا 20 میلیون فروش دارم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 2 میلیون که چیزی نیست روزی هست 18 تا 20 میلیون فروش دارم اونوقت آهنگ شرمساری رو هم گوش میدی یکم کمک کن به ایتام بی بضاعت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن