نوشته اصلی توسط Hadi آقا ما نفهمیدیم چه کار کنیم الی میگه آپلود رایگان نیست پیمان میگه رایگان هست بالاخره هست یا نه ؟ ! همونطور که میبینی بین علما اختلاف وجود داره در این زمینه، بهتره به یک عالم سوم که اونم شاتل دار باشه مراجعه کنی
Hadi
عجب فیلمی The Man Who Knew Too Much 1956 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط R A S O O L @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو الان چند وقته کلا دانشگاه انصراف دادی؟؟ دو سال 21 ماه خدمت بودم 1 خرداد تموم شد
نوشته اصلی توسط Allaxa دو سال 21 ماه خدمت بودم 1 خرداد تموم شد چه به موقع تموم کردی خدمت رو
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L چه به موقع تموم کردی خدمت رو خوب شد دم ماه رمضون خدمت تموم شد روزه توی خدمت سخته
نوشته اصلی توسط Allaxa خوب شد دم ماه رمضون خدمت تموم شد روزه توی خدمت سخته راستی تو دانشگاه دولتی رفتی لیسانست رو؟؟؟
نوشته اصلی توسط R A S O O L راستی تو دانشگاه دولتی رفتی لیسانست رو؟؟؟ آره خوشبختانه شبانه بودم الان میتونم روزانه قبول شم
نوشته اصلی توسط Allaxa آره خوشبختانه شبانه بودم الان میتونم روزانه قبول شم خب خداروشکر اینو شانس آوردی
نوشته اصلی توسط R A S O O L خب خداروشکر اینو شانس آوردی گشادی باعث شد این شانسو بیارم خواستم رشت بخونم فقط
نوشته اصلی توسط Allaxa گشادی باعث شد این شانسو بیارم خواستم رشت بخونم فقط از هفته ی دیگه شروع کن مشاعره و گشادی رو هم بزار کنار تا یه رشته ی توپ قبول شیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن