نوشته اصلی توسط Hadi میفهمم الان چه حالی داری درکت میکنم هیشکی نمیدونه چه حالی دارم چه دنیای رو به زوالی دارم...
!?Who Cares؟!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حسینکم شمشیر تو ک.ون شاتل...
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط MrCrow وینستون قرمز بکش وینستون ابی کشیدم... امتحان میکنم...
نوشته اصلی توسط Malware @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حسینکم بپر برو شمشیر بازی... منتظرم شروع بشه سپاس لاو
Malware
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یهویی شد.. از کسی خدافظی نکردمتورو که اینجا داشتم دوره کد دیگه چیه؟ اخه اینجام صدات در نیومد یه دوره اموزشی دیگه به حسابی تخصصی! به من دوره کد نقشه برداری خورد!
نوشته اصلی توسط Malware گفتی کنت هوس کنت قرمز کردم الانم تنهایی مگه؟! نگو نگو... نه خونم...
نوشته اصلی توسط pirana اخه اینجام صدات در نیومد یه دوره اموزشی دیگه به حسابی تخصصی! به من دوره کد نقشه برداری خورد! کلا ادمی هستم که تو زمین بازی حرفامو میزنم خوبه که.. ی جای خوب میفتی عوضش
نوشته اصلی توسط Malware اینو تو گپ نگو فکر ناجور میشه این یه مدت هم بگذرون بلکه بری یه جا دیگه بهتر شد وضع و اوضاع... فعلا که هرکی به ما میرسه میگه حالا میری یگان تازه میفهمی اوضاع چقد خرابه ولی به نظر من کاملا همه چی به فرمانده بستگی داره که خوش اخلاق باشه یا دیوس
نوشته اصلی توسط MaMaTiR پوریا یادت باشه 2:20 دقیقه برم شمشیربازی ببینم پاشو برو 2و نیمِ
6-3 جلو بود 8-6 عقب افتاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن