نوشته اصلی توسط Malware دیشب خوابیدم نمیدونم چطور شد نکنه هر شب همینه 3 تا 8 هم خوبه میشه 5 ساعت = 30 گیگ
نوشته اصلی توسط Malware دیشب خوابیدم نمیدونم چطور شد نکنه هر شب همینه پوریا جان سرویست عادیه یا طرح جشنواره تابستونیه؟ فکر میکنم بیشتر شهرها همین شکلیه ساعت 1 تا 3 سرعت محدوده فقط خبر ندارم سرویسای اسمی بالا مث 6،4 و 8 مگ هم سرعتاشون تو این دو ساعت کم میشه یا این مختصِ 128 512 و 1،2 مگِ
Hadi
نوشته اصلی توسط peyman.2012 پوریا جان سرویست عادیه یا طرح جشنواره تابستونیه؟ فکر میکنم بیشتر شهرها همین شکلیه ساعت 1 تا 3 سرعت محدوده فقط خبر ندارم سرویسای اسمی بالا مث 6،4 و 8 مگ هم سرعتاشون تو این دو ساعت کم میشه یا این مختصِ 128 512 و 1،2 مگِ یه ماهه گرفته جشنواره نیست پیمانکم
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Hadi یه ماهه گرفته جشنواره نیست پیمانکم خب اینجوری که نباید یکسره هرشب زیاد دانلود بکنه اگه حجم دانلود کل چند شب متوالیش از حول و حوش 5 گیگ عبور کنه سریعا وارد بلک لیست میشه بعد تو توصیه شبی 30 گیگ میکنی هادی
نوشته اصلی توسط peyman.2012 خب اینجوری که نباید یکسره هرشب زیاد دانلود بکنه اگه حجم دانلود کل چند شب متوالیش از حول و حوش 5 گیگ عبور کنه سریعا وارد بلک لیست میشه بعد تو توصیه شبی 30 گیگ میکنی هادی این 2 شب اول 40 گیگ دانلود کرده به امتحانش ضرر نداره که . بزار دانلود کنه بنده خدا اگرم دید میره تو لیست پر مصرف .. از شاتلش درش میاره میکنه تو آسیا
عشق آن اگر باشد که میگویند دلهای صاف و ساده میخواهد عشق آن اگر باشد که من دیدم انسان فوق العاده میخواهد ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi این 2 شب اول 40 گیگ دانلود کرده به امتحانش ضرر نداره که . بزار دانلود کنه بنده خدا اگرم دید میره تو لیست پر مصرف .. از شاتلش درش میاره میکنه تو آسیا از دست تو حضرت عباسی من چه قدر گفتم آسیاتک به درد نمیخوره روز به روزم وضعش در حال داغون تر شدنه و داد همه کاربرا در اومده شبانه هم که بماند محدود میکنه
نوشته اصلی توسط Hadi این 2 شب اول 40 گیگ دانلود کرده به امتحانش ضرر نداره که . یا ابلفضل 40 گیگ سقف مجاز یک ماهه رو همین اول کاری پر کرده که
نوشته اصلی توسط peyman.2012 از دست تو حضرت عباسی من چه قدر گفتم آسیاتک به درد نمیخوره روز به روزم وضعش در حال داغون تر شدنه و داد همه کاربرا در اومده شبانه هم که بماند محدود میکنه خشی که میگه من راضیم .. محدودیت ساعت رایگانم نداره مث شاتل ولی 1 تا 3 فک کنم سرعتا میاد پایین نصف میشه پس دیگه کدوم شرکت خوبه .. اینجوری که نمیشه
نوشته اصلی توسط peyman.2012 یا ابلفضل 40 گیگ سقف مجاز یک ماهه رو همین اول کاری پر کرده که این لیست سیاه قانون خاصی نداره ممکنه واسه بعضیا محدود بشه واسه بعضیا هم نه ..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن