تولدت مبارک
نوشته اصلی توسط Chavosh چجور کم پیداس همه سایتا دارن اون سری که من منظورم بود، تو ایران خیلی کم پیداست الان یادم نمیاد چی بود، میپرسم ، میگم چندتایشو یکی از دوستام میخواست، به رفیقم گفتم از اونور بیاره نوشته اصلی توسط Hadi intel که دیگه آخرشه ولی خیلی گرونه هست ارزششو داره
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اینها منتظر بودن تولد من بشه همزمان با تولدم مدال بگیرن اونم از نو ع طلاش. پا قدم ببین جان من تولدت مبارک نیست دلت گرفته غمگینی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow الان دیگه کنت آبی گیر نمیاد عوض شده کردنش کنت 8 - من دیگه وینستون قرمز میکشم
نوشته اصلی توسط Malware دارم فک میکنم که من چطور باید تحمل کنم این دیوثای خشک مغزو... سربازی همش جنگِ اعصابِ...
نوشته اصلی توسط Chavosh سرباز وطن
نوشته اصلی توسط milad771 تولدت مبارک مرسی میلاد
نوشته اصلی توسط MrCrow تولدت مبارک نیست دلت گرفته غمگینی مرسی الدنگ این برو بچ میبری پستو بده اونجا یه اب جارویی بکنن همه جا خاک گرفته بچه مردمو بردم خاکی شد
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مرسی الدنگ این برو بچ میبری پستو بده اونجا یه اب جارویی بکنن همه جا خاک گرفته بچه مردمو بردم خاکی شد قرعه کشی کردم هر هفته یکیشون جارو میکنه
تماشای تو خوش ترین حادثست تماشای هر روز تو کارمه واسه من یه منشور داره جهان که کلش فقط دوست دارمه ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن