نوشته اصلی توسط Hadi مودمت چیه تو ؟! محدودیت دانلود نداری نه ؟! من دوتا روتر بیسیم دارم یه Mikrotik یکی هم TP-Link محدودیت همیشه هست
نوشته اصلی توسط peyman.2012 چند روزه متوجه شدم محدودیت سرعت شبانه بین 1 تا 3 واسم از بین رفته از همون 1 سرعت داخلی چه خارجی حول و حوش 2مگابایته تا 8 صبح جوری که بعضی موقعا میرسه تا 2.3 مگ me 2 جدیدا فقط از 1 تا 1.30 سرعت رو 20 ـه... از 1.30 تا 8 میره رو 1.600 - 1.800...
!?Who Cares؟!
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Allaxa مگه نمیگی سرور ایران برات سرعتش عالیه؟ خب امیر میگه لینک فایلتو بده اپلودبوی برات آپ کنه تا بتونی با سرعت عالی دان کنی میدانم آخه به فک کردم چون مثلا لینک آپلود بوی امیر که میذاره تا 500 و 400 بیشتر نمیره منم فک کردم لیچ کنم بازم همینه به خاطر اکانت رایگان .. ولی الان از باران یه لینک انداختم تا 1 مگ هم رفت .. خیلی خوبه .. حیف که نمیشه فایل فرهنگی انداخت توش
نوشته اصلی توسط Malware me 2 جدیدا فقط از 1 تا 1.30 سرعت رو 20 ـه... از 1.30 تا 8 میره رو 1.600 - 1.800... چه خوب ایول پارسال اصن اینطوری نبود تایم شبانه سرور خارجی هیچ وقت از 600-700 بیشتر نمیشد داخلی هم فوقش 1300-1400 بعد از یک سال به تدریج گام به گام شیر فلکه رو برام زیادتر باز کردن
Malware
نوشته اصلی توسط Amir خوب بابا میزنه تو سرور ایران تو که اپلود نمی کنی لینکو میدی اون لیچ می کنه دمت گرم الان تست کردم از باران انداختم رفت بالا تا 1 مگ آخه فک کردم اینم اگه لیچ کنم مث همون لینک آلبوم تا 500 بیشتر نمیره .. به همون خاطر گفتم
نوشته اصلی توسط peyman.2012 من دوتا روتر بیسیم دارم یه Mikrotik یکی هم TP-Link محدودیت همیشه هست محدودیت هم بردارن دیگه عالی میشه
نوشته اصلی توسط Hadi محدودیت هم بردارن دیگه عالی میشه محاله یه روزی این اتفاق بیفته
Hadi
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Amir لینکا رو سرور انگلیسه تو ای ار رو باید انتخاب کنی آره آی آر زدم واسه آپلود از سایت دیگر ..
پرستو کجاست !؟
Hadi, Malware
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 56 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن