سلام دوستای گُلم
شرمنده همه تونم .. از تموم کاربرای این تاپیک عذر خواهی میکنم بابت رفتار زشت و زننده ای که داشتم .. امیدوارم منو ببخشید و حلال کنید
یه عذر خواهی ویژه دارم از دوستایی که تگ شون میکنم مخصوصا" امیر جان

نمیدونم چی بگم از همه تون خجالت میکشم خیلی خیلی رفتارم بد بود میدونم ... شرمنده دوستان ...
این روزا اصلا" حال خوبی ندارم خیلی اعصابم بهم ریخته س ... اون شبم با اعصاب خورد اومدم اینجا همه چی رو خراب کردم. وقتی آروم شدم خودم از خودم خیلی بدم اومد
@
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلال کنید