داشتم ویدئو شریفی نیا رو میدیدم ..
ارواع عمت ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از تو درد، شاهد ويرانی من است
پاييز زرد، همسخن جانی من است
مجنون نمیشوم که به صيّاد باج داد
آهوی دشت، غولِ بيابانی من است
من يک جوان تازه به دوران رسيدهام
قانون سرزمين تو قربانی من است
بیاعتنا به طالب خود پشتپا نزن
بیشرم! اين رفيق پريشانی من است
آلونکی که عکس تو بر طاق آن نشست
تابوت خوابهای زمستانی من است
پاييز هم به خاطر من گريه میکند
تنها بهار نيست که بارانی من است
هرجا که بوی کفر به گوش شما رسيد
آنجا محلّ دفن مسلمانی من است
روزی هزار دفعه به خود فحش میدهم
شايد همين دليل پشيمانی من است.
علیاکبر ياغیتبار
تا درودی دیگر بدرود....
خداوکیلی بعضی ها رو باید خفه کرد![]()
طرف پیام میده میگه چقدر دی وی دی برام رایت میکنی گفتم هر دی وی دی بهت میدم 4 تومن
بازم اگه خواستی بهت تخفیف هم میدم 2 تا دی وی دی هم رایگان میزنم برات .. دی وی دی ناین هم میدم بهت هر 3 تا شو 25
ولی دیگه جواب نمیدن به آدمخودم 50 تومن فقط ترانه رو گرفتم با کاور
عادت کردن همه چی رایگان باشه اونوقت یه تشکرم میزنن در مقابل اون 4 گیگ فایل با ارزش یا آلبوم
طرف آمده تمام هر چی دی وی دی گذاشتیم دانلود کرده زده تلگرام هر کدوم 10 هزار تومن![]()
وقتی کسی ج نداده یعنی بی احترامی به طرف مقابل ..
کاربرم بوده ج داده گفته خوبه ولی من دستم تنگه یه مقدار اگه میتونی بهم بیشتر تخفیف بده .. منم گفتم هر چقدر میتونی بده
یا میگه دستت درد نکنه بهت خبر میدم یا میگه من میخوام هفته دیگه ...
ولی بعضیا فقط بلدن سوال بپرسن بعدم بهشون ج میدی دیگه جوابتم نمیدن .. ولی همین آدما تا رایگان میزاری به سرعت دانلود میکنن ..
به خاطر پول نیست فقط به خاطر اینه مفت خورا رو بیشتر و بهتر شناسایی کنم
البته تخمم نیست دیگه بعدا هم بیان چ بدن محل سگ هم بهشون نمیزارمبرن بگیرن هر کدوم 70 هزار . 50 هزار . 30 هزار
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)