کنسرت تصویری رادیو ملی ایتالیا محمد معتمدی ...![]()
کنسرت تصویری رادیو ملی ایتالیا محمد معتمدی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
آره فکر کنم .
تو خودت که دیگه در جریان هستی .
حالا من نمی فهمم این کمپانی های خارجی همه شون اروپایی هستن که دنبال موسیقی یِ کلاسیک ایرانی می گردن یا شرکت های امریکایی هم هستن .
مثلا یه نسخه بهترین های دل کش رو تو قبلا زده بودی بعد تازه گی ها هم امیر flac اش رو ردیف کرد با کیفیت عالی .
والا من خودم از این دو تا تاپیک 47 گیگ دانلود کردم .
نمی دونم چه قدر کامله ولی کیفیت 90 در 100 شون 320 هستش .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس و میلاد هم دستی بر آتش دارن !
کیفیت خوبش رو پیدا نمیکنی چون اصلا کیفیت خوب نداره
اگه میخوای کل برنامه ی برگ سبز رو برات بفرستم رو هم 7 گیگ نمیشه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
آره فعلا که کیفیت خوبش پیدا نمی شه .
ولی شنیدم صفحه ها و نوار های مسترشون دست 2 یا 3 نفر هستن .
شاید یه عمرِ ما قد نده که انتشار فایل با کیفیت تمام برنامه های گل ها رو بشنویم ولی بلا خره یه روزی منتشر می شن .
من برگِ سبز رو دارم نزدیکه 6 گیگه .
تو از کجا دانلود کردی !؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)