سعید چونی تبلیغات رو به کانال تگرام باران هم کشونده چایی دمنوش![]()
هر جایی که انسان وجود داشته باشه
جنایت هم وجود داره ...
عمو شاهین ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در مورد یغما و همه ی اون کسانی که به قول شما تغییر کردن
ببنید تا توی یه شرایطی نباشید نمی تونید اون شرایط درک کنید ! ما پشت سیستم نشستیم و داریم شعار میدیم آدم بعضی وقتا به اجبار و حتی علی رقم میل باطنیش باید کارهایی که بکنه چون اگه اون کارها رو انجام نده براش گرون تموم میشه و به صلاحش نیست
یادمه علی اصحابی یه آهنگ خونده بود با شعر افشین یدللهی واسه یه اجلاسی توی تهران ! هواداراش اومدن اعتراض کردن چرا این آهنگو خوندی که ادمین سایتش دقیقیا این جمله رو گفت : " اگه این آهنگ رو نمیخوند باید با علی جونتون بای بای میکردین برای همیشه " حتی تا چندین ماه به صورت رسمی آهنگو منتشر نکرد و خبری توی وبسایت هاش نزد
وقتی چاوشی میاد یه شعر ملی و مذهبی میخونه من مطمعنم بهش تحمیل شده
مصاحبه ی محسن چاوشی قبل از آلبوم امیر بی گزند :
" با این همه می گویم همه توانایی های من اینها نیست و اینها در چارچوب های تعریف شده است. امیدوارم به زودی بتوانم کارهایی را که می خواهم انجام دهم که هنوز انجام نشده، انجام شان بدهم. ای کاش درگیر ممیزی و اینها نبودیم و تنها کار می کردم و موسیقی تولید می کردم و البته تهیه کننده هایی که اغلب دنبال آلبوم بفروش می گردند هم نبودند. موسیقی برای من شغلی برای ارتزاق نیست اما مجبورم چراکه کار دیگری بلد نیستم."
بقیه هم شرایطی مشابه رو دارن
اینجا باید مطیع امر رئیست باشی
ویرایش توسط R A S O O L : 03-02-2017 در ساعت 01:28 AM
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
خواهشا داستان هارو با هم قاطی نکن و همه چی رو هم به ربط نده - یغما رو گرفتن بردن به یه جای نامعلوم شکنجه دادن ، چاوشی رو که نبردن ، چاوشی خودش خواسته که واسه خندوانه هدیه بفرسته کسی مجبورش نکرده بوده که - اینجا خیلی چیزا زوریه ولی دیگه اینکه بیای مساله ی یه شاعر و ترانه سرای به قول یه سریا ممیزی رو با کار کردن و خوندن خواننده ها یکی بدونی اشتباه است ، اشتباه است ، اشتباه است ...
الان علیرضا عصار کم کار میکنه چون زیر بار حرف زور نمیره ، آدما با آدما فرق میکنن یه سریا واسه بودن دست به هر کاری میزنن ولی یه سریا خودشون رو نمیفروشن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)