نوشته اصلی توسط MrCrow رو مم-ه قفل نکنید قداست خاصی تو یوزش هست الان این خط تیره یعنی چی ؟ مموتی رئیس جمهول مملکت بود تو تیلفیزیون گفت ممه
کپی رایت خوب است . بسم الله ای شمس الضحی ! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط ehsan1361 الان این خط تیره یعنی چی ؟ مموتی رئیس جمهول مملکت بود تو تیلفیزیون گفت ممه اینجا خانواد رد میشه مثلا - متاسفم واسه خودم که تو یه دوره ای زندگی کردم که مموت رییس جمهول کشور بوده
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Saber کپی رایت خوب است . بسم الله ای شمس الضحی ! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ینی عاشقتم تو باید L.A زندگی میکردی آلبوم های اونجارو ریپ میکردی
Saber
نوشته اصلی توسط MrCrow اینجا خانواد رد میشه مثلا - متاسفم واسه خودم که تو یه دوره ای زندگی کردم که مموت رییس جمهول کشور بوده خانواده رد نمیشه بلکی زندگی میکنه آخه کلمه ممه چه اشکالی داره گفتنش ؟ دیگه همه تحمل کردن حضور همچین اعجوبه ای را
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو سواد نداری باید رید تو کله ی تو در میارما
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اولین بار من کشف کردم جایزش چی بود
نوشته اصلی توسط _Khashi_ جایزش چی بود مامله ی زرکوب
نوشته اصلی توسط MaMaTiR در میارما آدم نمیشی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ممه تیر اسرائیله غده سرطانی سی ساله همه رو به فساد میکشه تو خودت جرثومه فسادی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن