نوشته اصلی توسط Am!rmohammad آلبوم تراکی به اسم سودایی نداره چی گوش میدی؟ یه بار آلبومو گوش دادی شروع کردی به نقد؟ همون شیدایی که یه تیکه اش میگه سودایی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow من مرغ طوفانم مرغ طوفان 2 ؟ میلاد بختیار نخست وزیریت مبارک فقط فروم رو بگا ندی مثه بختیار
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad آلبوم تراکی به اسم سودایی نداره چی گوش میدی؟ یه بار آلبومو گوش دادی شروع کردی به نقد؟ نه این گوزو میخواد بگه من به این کارا اهمیت نمیدم حتی میبینی اسمشم بلد نیستم. راک آنچنانی میخوام
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad آلبوم تراکی به اسم سودایی نداره چی گوش میدی؟ یه بار آلبومو گوش دادی شروع کردی به نقد؟ آلبوم هنوز کامل منتشر نشده بود نقدش کردن بعضی دوستان یعنی به این درجه از کمال رسیدیم ما
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
خار گرافی
نوشته اصلی توسط Gsshop من غول نرم افزارم تو شیر منم نیستی
نوشته اصلی توسط MrCrow همون شیدایی که یه تیکه اش میگه سودایی فرصت خوبی بود یکم بکوبمت
نوشته اصلی توسط milad771 تو شیر منم نیستی من خودم برات شیر گذاشتم
بیا الی فعلا اینو همینجوری داده داشته باش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مرغ طوفان 2 ؟ میلاد بختیار نخست وزیریت مبارک فقط فروم رو بگا ندی مثه بختیار از همین لحظه به ارتشبد اسی معروف میشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن