نوشته اصلی توسط Hadi بیرون بودم کار داشتم
Hadi
نوشته اصلی توسط Allaxa @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بت گفتم 11 ماه آینده 100 گیگ دیگه نیاز خواهی داشت 2 تا 100 گیگ 100 روزه بخر انبار کن دو تا 100 روز یعنی 200 روز ینی 6 ماه و نیم بخر خری اگه نخری نمیشه که 2 تا گرفت بی پولم فعلا 50 تومن بده برم بگیرم
نوشته اصلی توسط Hadi نمیشه که 2 تا گرفت بی پولم فعلا 50 تومن بده برم بگیرم الان از یکی قرض کن یه دونشو بگیر سر ماه بهت میدم
خوشبختیت آرزومه...
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط Allaxa الان از یکی قرض کن یه دونشو بگیر سر ماه بهت میدم تو چقدر خوبی .. شوخی کردم ولی مطمئن نیستم بگیرم یا نه .. آخه شاید ماه دیگه بسته نامحدود گذاشت اونو که بگیرم بهتره
داشتم مدینه رو از آی فیلم میدیدم
نوشته اصلی توسط Chavosh ها معرکس عاشق جشنواره ام هوی هادی پلشت کجایی خپل
نوشته اصلی توسط Malware هادی دیوث با توئه ها... نوشته اصلی توسط R A S O O L راست می گه واسه آینده خیلی بده ازدواج آدم رو هم به خطر میندازه ولی خب ما با قدرت ادامه میدیم ما که نمیخوایم ازدواج کنیم پس بازم ادامه خواهیم داد
منصور تیزر البومشو گذاشت
نوشته اصلی توسط Hadi ما که نمیخوایم ازدواج کنیم پس بازم ادامه خواهیم داد به قول یاس من ادامه میدم هنوز منو نشناختی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن