صفحه 4521 از 8550 نخستنخست ... 352140214421447145114519452045214522452345314571462150215521 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 45,201 به 45,210 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط KAMRAN8 نمایش پست ها
    یه درد دل === > (من هیچ وقت به هیچ خواننده ای توهین نکردم و نمیکنم. خیلی بدم میاد از یه سری ادم بیکار که میرن تو اینستا از خواننده هایی که خوششون نمیاد میرن فحاشی میکنن اخه یکی نیست بگه عزیز دوست نداری گوش نده چرا توهین میکنی . واقعا" فضای مجازی مون خیلی داغون شده آدم خجالت میکشه کامنت ها رو میخونه . من میتونم قسم بخورم تا الان زیر 5 بار واسه عبدالمالکی کامنت گذاشتم اونم فقط قربون صدقش رفتم. همین ... بهش روحیه دادم .)

در مورد ترانه های علی جان بهت حق میدم خودمم ار ترانه هایی که علی انتخاب میکنه راضی نیستم. صدای علی بینظیره یه بغض خاصی داره (البوم نامسلمون، تک ترک لباس عروست رخت عذاته ) ولی خب چیکار میشه کرد توو تمومه کارهاش وسواس داره به جز ترانه ... خیلی ها هم بش میگن با ترانه سراهای به نام کشور کار کن ولی خب فقط توو البوم باشون کار میکنه تک ترکهاش رو زیاد اهمیت نمیده فقط تمرکزش رو البوم هست .
    من به شخصه صدای علی رو خیلی دوست دارم حتی حرف زدنش رو ... دیگه چیکار میشه کرد هر چی بخونه گوش میدم چون صداش بم ارامش میده . واسش ارزوی موفقیت میکنم و همچنین واسه اقای چاووشی

این درد دلت با من بود دیگه باشه
    این که من میرم به کسی فحش یا بی ادبی میکنم مقصر خود طرفه من یه بار بی دلیل به کسی بی احترامی نکردم و مثل بعضیا هم نیستم که بگم عاشقشم قربونصداش برم نه من رو خوانندم رو تیم محبوبم رو هرکسی که برام ارزش داره تعصب دارم و وقتی ببینم یکی بهش توهین میکنه نمیشینم نگاش کنم چندتا فحش حالا مونده به اندازه بی احترامی که کرده به طرف میدم خودمو خالی میکنم بعدش اقای عبدالمالکی تو این همه البومی که دادن معروف ترین ترانه سرای که تو البوماش بودن کی بوده بجز خانوم عاملی فکر کنم بقیه یا قولی مولی بود اسمش نمیدونم حالا هرچی این چه تمرکزی تو البوماش داره من نمیدونم خودش میدونه خداش و زنش احتمالا
    و یه چیزیم مثل صدای علی خان همه جا ریخته همین سامان جلیلی احمدوند عین همن خداوکیلی

2. 2 کاربر مقابل از milad-chavoshi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Allaxa نمایش پست ها
    صدای ضبط شده خانوم منشی نداری؟
    کاش داشتم
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

حرفه ای
    قولی مولی
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط R A S O O L نمایش پست ها
    نه همین مقایسه چاوشی و عبدای بحث شیرین تریه ادامه بده
    بحثی نیست ... تموم شد ... صحبت خاصی نبود ...

من چاووشی رو با عبدالمالکی مقایسه نکردم گفتم ارتباط برقرار نمیکنم میلاد هم گفت من هم با عبدالمالکی به خاطر ترانه هاش ارتباط برقرار نمیکنم ...

رسول بیخودی داستان سازی نکن زور زوری میخوای لقمه بذاری دهنما بابا نمیخوام سیرم ...

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    لامصب هر روز این تورم داره میاد پایین چیکار کنیم با اینهمه ارزانی
    سلام بر تو ای کله شق کیهان

دیگه بقالی سر کوچه مموتی اینا هم میدونه کاهش تورم کاهش قیمت نیست شیب کند افزایش قیمته

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad-chavoshi نمایش پست ها
    این درد دلت با من بود دیگه باشه
    این که من میرم به کسی فحش یا بی ادبی میکنم مقصر خود طرفه من یه بار بی دلیل به کسی بی احترامی نکردم و مثل بعضیا هم نیستم که بگم عاشقشم قربونصداش برم نه من رو خوانندم رو تیم محبوبم رو هرکسی که برام ارزش داره تعصب دارم و وقتی ببینم یکی بهش توهین میکنه نمیشینم نگاش کنم چندتا فحش حالا مونده به اندازه بی احترامی که کرده به طرف میدم خودمو خالی میکنم بعدش اقای عبدالمالکی تو این همه البومی که دادن معروف ترین ترانه سرای که تو البوماش بودن کی بوده بجز خانوم عاملی فکر کنم بقیه یا قولی مولی بود اسمش نمیدونم حالا هرچی این چه تمرکزی تو البوماش داره من نمیدونم خودش میدونه خداش و زنش احتمالا
    و یه چیزیم مثل صدای علی خان همه جا ریخته همین سامان جلیلی احمدوند عین همن خداوکیلی
    نه نه نه ....میلاد عزیز اون درد دل رو همینجوری کردم باهات منظورم شما نبودی خدا شاهده ... همینجوری خواستم بات صحبت کنم درد دل کردم ... این حرفایی که تو پرانتز گفتم اصلا" ربطی به صحبتمون نداشت

سوء تفاهم شد میلاد عزیز

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    سلام بر تو ای کله شق کیهان

دیگه بقالی سر کوچه مموتی اینا هم میدونه کاهش تورم کاهش قیمت نیست شیب کند افزایش قیمته
    سلام بر تو ای شرق
    تو رو خدا اینو نگاه کن داره به من درس اقتصاد میده مرد حسابی من سرم تو حساب و کتابه کارم اینه ، دو ساله دارم مدیریت میکنم بعد داری به من تورم یاد میدی ؟

Moderator
    سلام بر تو ای شرق
    تو رو خدا اینو نگاه کن داره به من درس اقتصاد میده مرد حسابی من سرم تو حساب و کتابه کارم اینه ، دو ساله دارم مدیریت میکنم بعد داری به من تورم یاد میدی ؟
    والا مموتیم دکترا داشت هنوز نمیدونس تزریق پول نقد باعث افزایش تورم میشه بعد انتظار داری تویی که دو ساله مدیریت میکنی بیای به من تورم یاد بدی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    والا مموتیم دکترا داشت هنوز نمیدونس تزریق پول نقد باعث افزایش تورم میشه بعد انتظار داری تویی که دو ساله مدیریت میکنی بیای به من تورم یاد بدی
    تورم نقطه به نقطه به درد عمه ی من و تو هم نمیخوره ... این دیگه سیاست نیست که بگیم مموتی و حسن چاخان ... نرخ تورم بالای 40 درصده ..

Moderator
    تورم نقطه به نقطه به درد عمه ی من و تو هم نمیخوره ... این دیگه سیاست نیست که بگیم مموتی و حسن چاخان ... نرخ تورم بالای 40 درصده ..
    نیشان من بده تورم نقطه به نقطه ذکر شده اینجا

چند ماهه تورم نقطه به نقطه اومده زیر 10 تورم اصلی تازه دو ماهه زیر 10 شده

صفحه 4521 از 8550 نخستنخست ... 352140214421447145114519452045214522452345314571462150215521 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع