نوشته اصلی توسط Rasool24 بهروز پایگان تنظیماش به درد محسن نمیخوره !!! این صد هزار بار رو چه حسابی؟؟ کار ندارم میخوره یا نه ولی پایگان توانایی زدن تنظیمای استاندارد در سطح نزدیک جهانی داره قطعا
آقا اصلا صفاریان خیلی بد خیلی تخمی خیلی زشت ! خوبه ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 آقا اصلا صفاریان خیلی بد خیلی تخمی خیلی زشت ! خوبه ؟؟؟ اینارو که میدونستم چیز جدیدی داری اضافه کن به لیست
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Rasool24 فقط گرامافون خوبه
نوشته اصلی توسط Herzeleid رو چه حسابی؟؟ کار ندارم میخوره یا نه ولی پایگان توانایی زدن تنظیمای استاندارد در سطح نزدیک جهانی داره قطعا کارش درسته ولی از اوناس که با محسن نمی تونه کار کنه ! مغروره محسنم از این تیپ آدما خوشش نمیاد !!!
نوشته اصلی توسط Herzeleid من با آهنگ شک میکنم سه روز گریه میکردم
نوشته اصلی توسط Rasool24 کارش درسته ولی از اوناس که با محسن نمی تونه کار کنه ! مغروره محسنم از این تیپ آدما خوشش نمیاد !!! حالا شد! پس نگو تنظیماش به درد محسن نمیخوره بگو خودش به تیم محسن نمیخوره
نوشته اصلی توسط Milad16+ اینارو که میدونستم چیز جدیدی داری اضافه کن به لیست کچل . تمام شده . به ته رسیده . آخر خط
نوشته اصلی توسط Herzeleid حالا شد! پس نگو تنظیماش به درد محسن نمیخوره بگو خودش به تیم محسن نمیخوره کافیه محسن بگه اینجای آهنگو عوض کن ! پا میشه قهر می کنه میره
نوشته اصلی توسط Milad16+ من با آهنگ شک میکنم سه روز گریه میکردم عالیه البوم به شدت یه دست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن