خارجيه: شما چطور اختلاس ميكنيد؟
.
.
.
ايرانيه: اين پروژه رفاهي و عمراني رو ميبيني؟
خارجيه: نه، من كه چيزي نميبينم!
ايرانيه: آ قربون دهنت، همين چهل ميليارد خرج برداشته....
خارجيه: شما چطور اختلاس ميكنيد؟
.
.
.
ايرانيه: اين پروژه رفاهي و عمراني رو ميبيني؟
خارجيه: نه، من كه چيزي نميبينم!
ايرانيه: آ قربون دهنت، همين چهل ميليارد خرج برداشته....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
10 تومن ریختم تو حلق شاتل سرعت دانلود رفت رو 200 kb![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
مرنجان دلم را،مرنجان![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ای دل، داری پیر میشیُ خبـــر نداری![]()
دادستان کل بحرین روز پنجشنبه ۱۴ آبان اعلام کرد که پنج بحرینی به اتهام همدستی با **** پاسداران برای انجام عملیات خرابکارانه در خاک این کشور به زندان و سلب تابعیت محکوم شدهاند. به گزارش خبرگزاری رویترز، احمد الحمادی، دادستان کل بحرین، در بیانیهای که خبرگزاری رسمی این کشور منتشر کرده است گفته که دو نفر از متهمان در زمان محکومیت، در دادگاه جنایی بحرین حضور داشتند و سه نفر دیگر به طور غیابی محاکمه شدند. آنگونه که خبرگزاری فرانسه گزارش داده، دو نفر بحرینی که در دادگاه حاضر بودند گفتهاند که اعترافات آنها «زیر شکنجه» صورت گرفته است. در این بیانیه تصریح شده که دو نفر از محکومین در زمینه «ساخت و استفاده از مواد منفجره و آتشزا به منظور انجام حملات خصمانه» در اردوگاههای **** پاسداران آموزش دیده بودند، و سه نفر دیگر از کمکهای مالی و لجستیکی ایران برخوردار بودند.
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)