چشماتو وا کن عشقم
به من نگاه کن عشقم
چشماتو وا کن عشقم
به من نگاه کن عشقم
مرغ همسایه غازه
اسلام بده یهود و مسیحی خوبه
یمن فلسطین سوریه عراق کشته شه ب ما چه فرانسه و اسراییل کشته شه جنایته
افراطی شاخ و دم نداره
انفجار بیروت هم کار داعش بوده پس باید بازتاب داشته باشه نه اینکه چون اینکارا عادی شده اونجا چیزی نگن ! 7 هزار نفر تو منا کشته شدن یه نفر حرفی نزد ! آقا ول کن این مسئله اسلام و مذهب رو ! جوری میگن 129 نفر کشته شدن انگار اینا با بقیه آدما فرق دارن ! این یه نوع نژاد پرستی مدرنه ! عروس اروپا باشه چه ربطی به جون آدما داره مگه آدمایی که تو پاریس یا اروپا و آمریکا زندگی میکنن با بقیه فرق دارن ! عادی و تکراری شدن نباید دلیل بر این بشه که بین جون آدما فرق بزاریم .
البته ما ایرانیا در این جور مواقع ک.سخولیمان را به جهانیان ثابت کرده ایم و حالا هم داریم پروفایل پرچم فرانسه میزاریم که بگیم ما هم آره ! اما ما هم نه چون اونا به ما میگن تروریست و ما رو پشم هم حساب نمیکنن
دیشب بیست و سی یه جوری میگفت انگار تقصیر عامریکاستکاملاً مشخص بود دنبال بهانه بودن بندازن گردن عامریکا
طرف تو گینه بی صاحاب میگوزه میمیره تقصیر عامریکاس
![]()
این اسگول رو تورو خدا میگه چون پاریس عروس اروپاس نباید با این موضوع یه جور رفتار شه ، بعد میاد از تبعیض و جبر جغرافیایی شعار ول میده
20 سال پیش جنگ صربا و بوسنی رو یادتون میاد ؟ من قشنگ یادمه راهنمایی بودم که گفتن آی صربا دارن مسلمونای بوسنی رو میکشن بشتابید که سکوت جایز نیست ! آقا رادیو تلفیزیون 7 ساعت برنامه داشت ، 8 ساعت میگفتن بوسنیچادر زده بودن کمک به مسلمونای بوسنی ! عباس بهادری یه آهنگ خونده بود سارایوو
آقا خلاصه جنگ تموم شدو تیم بوسنی اومد 2 تا تو آرادی به ایران زد رفت
یه تشکر کردن و تمام
واین است ک.سخلی ایرانیان
انگار ادم ادم نیست ، ادما تو لبنانو اینجور جا ها بمیرن اشکال نداره چون عادت کردن ولی پاریس چون عروس اروپاس اشکال داره
در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 41 مهمان ها)