نوشته اصلی توسط Amir اولا افسار مال گاو گوسفند نیست مال اسب دوما دیوث تو 24 ساعت شبانه روز می تونی به من بگی اشتر من نمی تونم به تو بگم بزن لهش کن من پشتتم
نوشته اصلی توسط Amir اولا افسار مال گاو گوسفند نیست مال اسب دوما دیوث تو 24 ساعت شبانه روز می تونی به من بگی اشتر من نمی تونم به تو بگم ببین اولا من ادم منطقی هستم. خداییش این اشتر که میگی کاملا درسته و حق داری دوما درباره اون اسب هم درست میگی ولی دیدم گاو و گوسفند قشنگتره بگم
نوشته اصلی توسط Amir شماها دیگه کم کم افسارتون پاره شده بود لازم بود 24 ساعت بن بشید البته اون میلا + هم باید بن میشد با شماها من بعد یک ماه اومدم سایت با این خطر مفسد مقایسه میکنی که ی سره داره دری وری میگه عکس میزاره؟
نوشته اصلی توسط Amir 50 پنج روز بن 100 ده روز بن 500 شیفت دلت گرون حساب نکردی طرف خطر هست نه سرکرده داعش
امیر نماز صبح خودت پیش نمازی یا الی ؟
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بیلد جدید اپگرید کردم میگه ویندزو اکتیو کن چه کنم حالا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من بعد یک ماه اومدم سایت با این خطر مفسد مقایسه میکنی که ی سره داره دری وری میگه عکس میزاره؟ مردک همه شاهدن من مثله ادم داشتم کارمو میکردم تو اومدی نقله اون موسن دیوثو نشون دادی و بحثو باز کردی
نوشته اصلی توسط Herzeleid بیلد جدید اپگرید کردم میگه ویندزو اکتیو کن چه کنم حالا از من که قانونی بود خودش ردیف شد ولی اگه کرکی هستی بازم کرکش کن
نوشته اصلی توسط KHATAR ببین اولا من ادم منطقی هستم. خداییش این اشتر که میگی کاملا درسته و حق داری دوما درباره اون اسب هم درست میگی ولی دیدم گاو و گوسفند قشنگتره بگم پس زر نزن الدنگ
نوشته اصلی توسط Milad16+ امیر نماز صبح خودت پیش نمازی یا الی ؟ محمود عباس عکسشو بذار دلم براش تنگ شده خاک رفته بود تو چشش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن