نوشته اصلی توسط KHATAR داشته فکر میکرده بره امریکا چه چیزایی که پیدا نمیکنه..... جرارد مرد خانوادست..همه مگه مثل تو هیزن مردک
آهنگ کجایی برای بار n م پلی .....
محسن چاوشی - کجایی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR جرارد مرد خانوادست..همه مگه مثل تو هیزن مردک تو انگلیس مرده خانوادست بذار بره امریکا بعد یه سر بره لاس وگاس یه 4 تا داف شکشی که ببینه میرینه به هرچی خانوادست
نوشته اصلی توسط Rasool24 محسن چاوشی - کجایی دیدی نبود بهروز کچل چه تاثیر شگرفی رو اهنگ گذاشت
نوشته اصلی توسط KHATAR تو انگلیس مرده خانوادست بذار بره امریکا بعد یه سر بره لاس وگاس یه 4 تا داف شکشی که ببینه میرینه به هرچی خانوادست زن خودش تیکست برو بمیر
نوشته اصلی توسط KHATAR دیوث منو هی بن میکنه تو عینه بز نگاه میکنی حرفیم نمیزنی چه تیمیه جفتمون با هم بن میشیم هیچکدوم نمیتونم از طرف مقابل طرفداری کنیم بازم بن میشیم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط KHATAR نه والا من فقط اینارو زدم استفاده نکردم ولی هیچ چیز،Secure Line *** اوست نمیشه. من 7 روز تریالشو استفاده کردم لامصب 1% هم افت سرعت نداشت لایسنسش قبلا تک و توک بود الان عمرا پیدا نمیشه سپاس فراوان از شما
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دیدی نبود بهروز کچل چه تاثیر شگرفی رو اهنگ گذاشت دقیقا ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ دقیقا ... نوفهمه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن